Contabil Senior

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Contabil Senior active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Iasi
 • Actualizat la: 06.02.2017
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Căutăm o persoană riguroasă, organizată și cu spirit de inițiativă pentru a se alătura Departamentului nostru de Contabilitate.     Pentru reușita în această misiune este nevoie de:     - Cunoașterea limbii engleze la un nivel avansat (minim B2) și a limbii franceze la nivel mediu;  - Cunoașterea altor limbi străine (italiană, spaniolă, germană, portugheză sau poloneză) reprezintă un avantaj;  - Studii în domeniu și cunoștințe relevante de Contabilitate;  - Experiență de minim 2 ani în Contabilitate;  - Disponibilitate la deplasări periodice în Iași (în cazul celor din București);  - Prezență de spirit, dinamism, curiozitate și flexibilitate în gândire;  - Cunoștințe bune de utilizare a  mijloacelor informatice: pachetul Microsoft Office, programe specifice – avantaj SAP etc..

  Responsabilitati

  Oferim oportunitatea dezvoltării unei cariere în cadrul Departamentului nostru de Contabilitate, în cadrul unui proiect interesant, cu deschidere internațională. Este cadrul perfect pentru a utiliza și dezvolta în același timp cunoștințele de contabilitate și cele de limbi străine.     În calitate de Contabil Senior  principalele tale responsabilități vor fi :     - Organizarea și asigurarea efectuării corecte și la timp a înregistrărilor în contabilitate, pe baza documentelor justificative ale tuturor operațiunilor patrimoniale;  - Reconcilierea și închiderea conturilor lunare în conformitate cu procedurile interne și a legislației în vigoare;  - Analiza principalelor conturi de bilanț (furnizori, clienți, trezorerie, împrumuturi, datorii către instituții publice, salariați și alte organisme sociale) cu scopul de a urmări coerența acestora și de a justifica soldurile;  - Urmărirea permanentă a legislației din domeniul financiar-contabil și asigurarea respectării acesteia;  - Asigurarea suportului contabil la întocmirea lunară a contului de profit și pierdere;  - Întocmirea declarațiilor fiscale și a tuturor situațiilor financiare lunare și anuale;  - Acordarea de suport contabililor juniori și asistenților contabili în vederea înregistrării în contabilitate a documentelor justificative primare;  - Asigurarea suportului managerului de proiect în vederea realizării de studii și sinteze conform necesităților partenerilor;  - Acordarea de suport la întocmirea, actualizarea și eficientizarea procedurilor de lucru existente, manifestând interes și implicare în asimilarea unor noi sarcini conform evoluţiei proiectului.

  Alte informatii

  Beneficii:


   


  - Formare la nivelul companiei și internaţional;


  - Reale oportunități de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și de succes;


  - Pachet salarial și mediu de lucru atractive.