Mecanic Mentenanta (Brasov)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile APT Resources & Services SRL active.


Vezi toate job-urile Mecanic Mentenanta (Brasov) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Constructii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: APT Resources & Services SRL
Domeniu:
 • Altele
 • Constructii
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Brasov
 • Actualizat la: 10.06.2016
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 20 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT este cel mai mare jucător independent din industrie, o concentrare de forțe repartizate armonios pe diferite specializări în aria capitalului uman, a comunicării și a serviciilor SaaS. Cifra de afaceri de peste 24 de milioane euro în 2015 și o medie de 2000 de persoane (majoritatea cu studii superioare), angajate în servicii BPO și misiuni de muncă temporară, au menținut grupul de firme APT în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.

  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe IT&C, BPO, finanțe-bănci, inginerie, retail, medical & pharma. Am dezvoltat instrumente multidisciplinare de lucru și avem soluții de recrutare rapide și inovatoare, susținute și prin platforma online aptjob.ro. Începând cu 2015, grupul și-a extins operațiunile și în alte două regiuni emergente în piața de HR: Cluj și Brașov, unde funcționează noile sucursale APT.

  Cerinte

  Compania Apt Human Resources recruteaza pentru clientii sai, companii multinationale din Brasov, Mecanici intretinere si reparatii masini si utilaje.

  Cerinte:
  - Nivel educational minim acceptat - scoala profesionala;
  - Cunostinte in citire scheme/schite hidraulice, de pneumatica si de intretinere mecanica a CNC-urilor - reprezinta un avantaj;
  - Disponibilitate de a lucra in 3 schimburi.

  Responsabilitati

  Responsabilitati:
  - Asigura executia lucrarilor de intretinere si interventie a utilajelor in intervalul de timp stabilit, cu respectarea normelor de calitate impuse si a altor standarde in vigoare.

  Beneficii:
  - Salariu atractiv;
  - Tichete de masa;
  - Plata orelor suplimentare (daca este cazul);
  - Acordarea celui de al 13-lea salariu;
  - Asigurare medicala;
  - Transport asigurat.

  Cod Anunt: 110516RD