ILUSTRATOR TEHNIC

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile AKKA ROMSERV active.


Vezi toate job-urile ILUSTRATOR TEHNIC active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Arhitectura - Design - Proiectare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: AKKA ROMSERV
Domeniu:
 • Arhitectura - Design - Proiectare
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Iasi
 • Actualizat la: 20.10.2016
  Scurta descriere a companiei

  Akka Technologies Group, the main player on the engineering and technological consulting market, provides services to large companies in their innovative process. Since 2006, Akka Romserv, the Romanian branch of the group, is one of the most important technical services providers in Romania.

  Cerinte

  In calitate de ilustrator tehnic, aveti de redactat intreaga documentatie a ilustratiilor din diferitele manuale de mentenanta sau a cataloagelor de piese de schimb pentru unul din clientii nostri din domeniul aeronautic.

  Pentru aceasta, veti asigura interfata cu biroul de studii din Franta/Spania pentru a pregati dosarele cu ilustratii tehnice. In final, veti controla si veti valida documentatia pregatita.

  Sunteti absolvent sau inca student(a) la o facultate cu profil tehnic. Aveti cunostinte despre ilustratiile tehnice (ex: cablaje), sau sunteti dornici sa fiti formati pentru acesta.

  Competentele SEE Electrical (formerly known as Caddy++ Electrical) ar fi un plus.

  Responsabilitati

  Motivatia, capacitatea de a lucra in echipa pe proiecte, adaptarea la mediul de lucru, toate acestea sunt atuuri pentru a fi angajati in echipa noastra. Ne dorim colegi autonomi, proactivi si dornici sa invete lucruri noi. Nivelul de engleza (B2) este imperativ intr-un proiect international.