Tehnician electronist-Fabrica de electronice TSR

This job is no longer active!

View all jobs Continental active


View all jobs Tehnician electronist-Fabrica de electronice TSR active on Hipo.ro

View all jobs Production active on Hipo.ro


Employer: Continental
Domain:
 • Production
 • Job type: full-time
  Job level: 0 - 1 years of experience
  Location:
 • Timisoara
 • Updated at: 01.08.2016
  Short company description

  Concernul Continental AG este unul dintre furnizorii de top ai industriei auto din lume. În calitate de furnizor de sisteme de frânare, sisteme și componente pentru trenuri de rulare și sasiuri, instrumente, soluții de informare și divertisment, electronică auto, pneuri și produse tehnice din elastomeri, Continental contribuie în mod constant la un plus de siguranță în trafic și la protecția climei la nivel global. De asemenea, Continental este un partener în comunicarea auto interconectată.

  Requirements

  Responsibilities

  Cu o cifră de afaceri de 34,5 miliarde de euro în 2014, Continental se numără printre cei mai importanţi furnizori pentru industria auto la nivel mondial și are circa 200,000 angajați în 53 de țări. Divizia Chassis & Safety dezvoltă și produce electronică, frâne hidraulice, sisteme de control a șasiului, senzori, sisteme de asistență a șoferului, sisteme de control al airbagului și sisteme electronice de suspensie. Competența principală este integrarea sistemelor de siguranță activă și pasivă în ContiGuard®.

  Analizează produsele căzute la testele ICT/Funcţionale sau de inspecţie vizuală automată şi înregistrează rezultatele în baza de date internă; Asigură primul nivel de intervenţie în diagnosticarea sistemelor de test Agilent3070i; Remediază defectele de lipire (insuficientă şi exces, punte de cositor); Asigură primul nivel de decizie în cazul rebuturilor de producţie; Furnizează rapoarte, în cazul defectelor de componente, către departamentul de calitate.

  Studii medii; Cunoştinţe bune de electronică; Operare instrumentaţie de măsură specifică; Experienţa în repararea defectelor de lipire (exces, insuficienţă cositor); Interpretare scheme electronice, specificaţii de test, specificaţii de componente; Operare calculator; Disponibilitate de lucru în schimburi. Reprezintă avantaj: Experienţă în diagnosticarea/depanarea sistemelor de test Agilent3070i; Cunoaşterea standardelor de calitate IPC610,IPC7711/7721; Cunoşterea proceselor de producţie (în special SMT).

  Al treisprezecelea salariu; Spor pentru orele de noapte si pentru cele din weekend; Tichete de masa; Mediu de lucru la standarde international.

  Let your ideas shape the future. Fă primul pas: aplică online!