PHP Developer / Programator PHP

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile PHP Developer / Programator PHP active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Inginerie
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Iasi
 • Actualizat la: 02.07.2016
  Scurta descriere a companiei

  Veo WorldWide Services este o companie cu 9 ani de experiență, cu o creștere de 140% in ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

  Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.
  Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Sunteţi: 
  Femeie/bărbat. Calculatoarele și tehnologia nu mai reprezintă un secret.     Aveţi :  - Cunoștinţe solide de PHP, CSS, HTML, JavaScript, JSON, JQuery, MySQL  - Experienţă în dezvoltare de aplicații web şi utilizare Framework PHP (preferabil Symfony 2)  - Cunoştinţe  de Adobe Photoshop, transformare layout psd în HTML/CSS  - Cunoştinţe de Adobe Illustrator sau alt program de design vectorial.     Iubiţi limba engleză, comunicaţi la nivel avansat.
  Iubiţi Franţa și vă treziţi uneori gândind cu voce tare « en francais » …(este și mai bine).  Proactivitatea vă defineşte, puteţi urmări mai multe task-uri în acelaşi timp cu aceeaşi rigoare și supleţe.
  Sunteţi descurcăreţ(ă), aveţi spirit de echipă şi sunteţi entuziast(ă), deci …sunteţi persoana perfectă și vă aşteptăm în echipa IT la sediul nostru din București.

  Responsabilitati

   În calitate de Dezvoltator PHP principalele tale misiuni vor fi:     - Crearea și implementarea de aplicații web;
  - Optimizarea soluţiilor informatice existente;
  - Gestionarea şi monitorizarea implementării diverselor proiecte;
  - Realizarea descrierii claselor sau a componentelor aplicațiilor create, a setărilor, regulilor de gestiune și instrucțiunilor de implementare;
  - Testarea și validarea funcționalităţii soluțiilor create;
  - Asigurarea mentenanței soluțiilor implementate şi corectarea eventualelor erori cu scopul îmbunătățirii continue a aplicațiilor dezvoltate.

  Alte informatii  Beneficii

  Beneficii :
  - Formare la nivelul companiei și internaţional
  - Reale oportunităţi de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și de succes
  - Pachet salarial și mediu de lucru atractive.