Personal Banker - Full Time - Perioada nedeterminata

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Personal Banker - Full Time - Perioada nedeterminata active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 16.06.2016
  Scurta descriere a companiei

  Ti-am pregatit cariere in care tot ceea ce faci tu se vede. Nu doar la birou, ci in toata tara.
  Pentru ca suntem o banca ce sustine oamenii cu incredere si proiectele pentru viitorul Romaniei.

  Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

  BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking. Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor care viseaza la o cariera in banking.

  Cerinte

  -Studii: superioare de lunga durata;
  -Vechime in specialitate: minima in specialitate: 2 ani, din care: minim 1 an (in institutii financiar-bancare, intr-o pozitie de Consilier Client)

  -cunostinte generale despre banca
  -cunoasterea obiectivelor strategice ale bancii
  -cunostinte aprofundate despre produsele si serviciile bancii si subsidiarelor grupului, precum si despre produsele similare oferite de concurenta
  -cunostinte generale legislative si fiscale aplicabile produselor de specialitate
  -cunostinte generale despre piata financiara
  -cunostinte ale aplicatiilor software specific domeniului de activitate
  -tehnici de management al vanzarilor
  -tehnici de comunicare si negociere
  -declaratia privind Toleranta Zero la Frauda si practici ilegal
  -limba engleza nivel incepator

  Responsabilitati

  ˇ Administreaza si dezvolta portofoliul alocat de clienti Affluent prin consilierea si vanzarea proactiva a produselor si serviciilor ale bancii si ale subsidiarelor BCR specifice segmentului Affluent, fiind persoana dedicata a acestora; efectueaza operatiuni fara numerar la solicitarea acestora.

  ˇ Identifica nevoile clientilor Affluent si oportunitatile de vanzare in vederea cresterii gradului de activare si a ratei cross-sell.

  ˇ Asigura consultanta si planificare financiara in functie de profilul investional identificat, in conditiile respectarii si aplicarii standardelor de servire, de vanzare si de performanta aplicabile in BCR pentru segmentul Affluent;

  ˇ Este responsabil cu realizarea obiectivelor de business stabilite de catre Directorul Grup Retail impreuna cu Coordonatorul Affluent Zonal; actioneaza in scopul cresterii activelor in gestiune in conditii de maximizare a profitabilitatii;

  ˇ Ofera suport operational in deservirea clientilor din segmentul Private Banking.