Director Magazin Destocaj - Franța

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Director Magazin Destocaj - Franța active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management - Consultanta active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Management - Consultanta
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Arad
 • Brasov
 • Timisoara
 • Actualizat la: 13.12.2016
  Scurta descriere a companiei

  Veo WorldWide Services este o companie cu 9 ani de experiență, cu o creștere de 140% in ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

  Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.
  Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Căutăm persoane organizate, polivalente, perseverente și adaptabile pentru un mare proiect internațional.  Pentru a reuși aveți nevoie de:  - Un bun nivel de limbă franceză – minim B1;
  - Disponibilitate pentru relocare în Franța;
  - Permis de conducere;
  - Experiența relevantă în Comerț/ Rețele de magazine/ Vânzări poate reprezenta un mare avantaj;
  - Reale calități de leadership și de animare a unei echipe;
  - Spirit comercial și bune abilități de comunicare și relaționare cu clienții;
  - Motivat de provocări și flexibil în ceea ce privește schimbările.

  Responsabilitati

  Liderul european în domeniul Destocajului, cu peste 40 de ani de experiență în spate, își caută Directori pentru rețeaua sa franceză de 273 de magazine.  Dacă aveți spirit comercial și dezvoltarea carierei în domeniul Comercial reprezintă un obiectiv pentru dumneavoastră, vă oferim oportunitatea de a coordona unul dintre punctele noastre de vânzare și de a anima echipa acestuia (5-10 persoane).  Veți fi responsabili deasemeni de respectarea procedurilor și a conceptului, de organizarea activităților, garantând totodată atingerea obiectivelor comerciale: cifra de afaceri, rotația produselor, cheltuielile aferente etc.

  Alte informatii

  Beneficii:


  - Training intern și internațional (asigurat de Școala noastră de Formare);
  - Contract de muncă francez (perioadă nedeterminată);
  - Cursuri de limba franceză;
  - Pachet salarial atractiv și sistem de bonusare în funcție de rezultate;
  - Reale oportunități de evoluție și de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și ambițioasă.