Senior Software Developer for Energy Management products

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile HELLA Romania active.


Vezi toate job-urile Senior Software Developer for Energy Management products active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: HELLA Romania
Domeniu:
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 04.11.2016
  Scurta descriere a companiei

  HELLA este o companie globală, de familie, prezentă pe plan internaţional cu peste 34.000 de angajaţi care activează în 125 de locații, în mai mult de 35 de ţări.

  Grupul german HELLA dezvoltă şi produce componente şi sisteme de iluminat şi electronice pentru industria automotive.

  De asemenea, HELLA dispune în Europa de unul dintre cele mai mari centre de servicii pentru piese de schimb şi accesorii destinate autovehiculelor, servicii de diagnoză şi servicii de asistenţă. Mai mult, HELLA produce şi module complete pentru vehicule, sisteme de climatizare şi reţele de bord.

  Cu cei peste 6.000 de angajaţi din cercetare şi dezvoltare, HELLA se numără printre cele mai inovatoare companii din sectorul auto. Cu o cifră de afaceri de aproximativ 6,4 miliarde de euro, realizată în anul fiscal 2015/2016, grupul HELLA se clasează în rândul celor mai importanţi 40 de furnizori din industria auto globală şi este una dintre cele mai mari 100 de companii industriale din Germania.

  În România, HELLA are trei centre de proiectare și dezvoltare, un centru administrativ și trei unități de producție în Timișoara, Arad, Lugoj și Craiova unde, în prezent, lucrează peste 3.200 de colegi.

  Cerinte

  - Applicants require a degree in informatics, electronics, automotive technology, physics, mathematics or related fields of study.
  - Professional experience in signal processing�ideally in the areas of radar or image processing�is necessary.
  - Applicants must be skilled in C
  - The job requires good language skills in English and confidence in their use for daily communication.
  - Knowledge of embedded system software development is recommended.

  Responsabilitati

  - HELLA Technical Center Timisoara is seeking a qualified staff member to develop radar- and camera-based assistance systems for advanced autonomous driving technology.
  - The successful applicant will be responsible for the conception and development of signal and image processing procedures as well as fusion and control algorithms for devices used to control the operation of automobiles.
  - Further responsibilities include the application of developed procedures in prototypes, test models and serial production.
  - The applicant should be prepared to work within a market segment consisting of international partners and a diverse client base.