Internship/ Trainee Expeditor International

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile DB Schenker active.


Vezi toate job-urile Internship/ Trainee Expeditor International active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Transporturi active pe Hipo.ro

Angajator: DB Schenker
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Internship
 • Transporturi
 • Tip job: proiect special
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Arad
 • BUCURESTI
 • Cluj Napoca
 • Actualizat la: 28.05.2015
  Scurta descriere a companiei

  DB Schenker este furnizorul global de servicii logistice, cu peste 72,000 de angajaţi în 2,000 de locaţii. Cu 4 sucursale, peste 60 de puncte de lucru în toate regiunile ţării şi peste 1,100 de angajaţi în România, compania noastră este lider de piată în industia de transport și logistică.
  La DB Schenker, ne dedicăm găsirii unor soluții inovatoare pentru lanțul de aprovizionare care să provoace status-quo-ul industriei. Fiind unul dintre cei mai importanți jucători din industrie, cu peste 140 de ani de experiență în logistică și transporturi, suntem mândri să sprijinim industria și comerțul în schimbul global de bunuri.

  Cerinte

  - Tineri aflati la inceputul carierei - studenti
  - Fluenţă în limba germană si/ sau engleza
  - Utilizează cu uşurinţă pachetul MS Office (Word, Excel, PowerPoint)
  - Provine de la facultăţi/licee cu profil economic sau tehnic
  - Are dorinţă de a învăţa
  - Este curios, dinamic şi atent la detalii
  - Bune abilităţi de relaţionare

  Responsabilitati

  - Planifica si organizeaza transportul de marfuri intern si asigura aprovizionarea perfecta a producatorilor, comerciantilor si a consumatorilor cu marfa dorita;
  - Stabileste de fiecare data traseul ideal ce implica transportul rutier
  - Aduce rapid, sigur si la un pret bun de la vanzator la cumparator, bunurile incredintate;
  - Cunoaste prevederile vamale, centrele de transfer marfuri, posibilitatile de transport si depozitare si coordoneaza colaborarea optima dintre productie, transportator si comerciant.
  - Negociaza cu transportatorii si clientii, creaza baza de date cu acestia.

  Alte informatii

  “Learning by Doing” este un program de formare profesională al DB Schenker, aplicat cu succes în Austria şi Sud Estul Europei, care se bazează pe conceptul de dezvoltare a propriilor angajaţi pentru poziţiile cheie ale organizaţiei.
  Programul durează 3 ani, timp în care vei explora la fiecare 6 luni ce presupune activitatea unui alt departament operaţional (ex: Transport Rutier Intern - Grupaje şi Complete, Transport Rutier Internaţional - Grupaje şi Complete, Maritim, Aerian, Vamă, etc.), învăţând ce înseamnă să fii Expeditor Internaţional.

  Expeditorul este cel care planifică şi organizează transportul de mărfuri stabilind traseul ideal, combinând atunci când este cazul, transportul feroviar, rutier, aerian sau maritim. Pentru a-ţi oferi un program cât mai complex, în fiecare an, vei merge 2 luni la Şcoala de Expeditori Internaţionali de la Mitterdorf, Austria, de unde vei primi o diplomă acreditată.
  La sfârşitul celor 3 ani de traineeship, îţi vom oferi o poziţie stabilă într-unul din departamentele operaţionale, în funcţie de performanţele atinse.