Key Account Executive

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile LOJA FRUCTELOR / SLooP active.


Vezi toate job-urile Key Account Executive active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: LOJA FRUCTELOR / SLooP
Domeniu:
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Ilfov
  • Actualizat la: 29.05.2017
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Loja Fructelor, o companie tânăra care a fost creata cu scopul de oferi romanilor o cale mai delicioasa, sănătoasă și convenabilă de a avea o dietă bogată în fructe și legume și a-i ajuta astfel sa trăiască mai ușor o viată sănătoasă.

    Marca SLooP este mândria noastră și este în totalitate dezvoltata în România.

    Iubim oamenii. Ne pasă de fiecare dintre ei. Suntem conectați, informați și le arătam cate de simplu e sa se hrănească, la trup și în suflet, cu lucruri sănătoase și bune 100% pentru ei.
    Respiram inovare. Suntem mereu in cautare de solutii tehnologice inovatoare care inlesnesc accesul unui public mai mare si eterogen la produse sanatoase facute din fructe si legume proaspete.
    Adevărat – Iubitor – Curajos, valori cheie pentru SLooP

    Valorile noastre regăsite în oameni:

    Fii natural! Nu doar produsele, ci si felul in care ne comportam unii cu alții și mai ales cu publicul nostru

    Fii cu inițiativă! Suntem o companie mică, nu-ți fie teamă sa faci lucrurile altfel. Si nu ceda niciodată in fata unei oportunități!

    Fii responsabil! Încearcă mereu să faci lucrurile mai bine, tine cont de comunitate și mediu. Țineți promisiunea!

    Fii generos! Fă-ți timp pentru ceilalți, fă-ți timp sa spui “mulțumesc!” sau sa dai un feedback onest. Si când poți, alocă timp și resurse pentru cei care au mai multa nevoie decât tine. Atât de simplu!

    Viata la SLooP

    Ne dorim sa creăm o afacere de care sa fim mândri! De aceea căutăm oameni inteligenți, pasionați, care inspiră, dornici sa contribuie la schimbare și care nu se dau înlături de la provocări. Ne dorim sa lărgim echipa cu oameni talentați, generoși și altruiști.

    Cerinte

    Cel mai important aspect: acest rol presupune Determinare (adică Pasiune) si încredere în atributele inovatoare și beneficiile produselor SLooP.
    In ceea ce privește abilitați tehnice, trebuie sa ai:
    - experienta in vânzări in Internațional Key Accounts (IKA) minim 1 an, de preferat in domeniul produselor de larg consum (FMCG)

    Ar fi foarte bine dacă ai avea măcar 1 training de vânzări (bun) făcut, dar nu e neapărat necesar

    Pe lângă abilitățile tehnice cheie, cautam pe cineva care:
    - sa aibă multa determinare și ambiție - sa nu cedeze în fata provocărilor și sa își dorească sa crească odată cu compania. Este o cerință fundamentala.
    - sa aibă răbdare și sa fie disciplinat - sa aibă ochi de vultur pentru detaliu și sa fie dornic/a sa învețe, sa aibă pasiune pentru a rezolva probleme (dacă este capabil/a sa rezolve cubul lui Rubik cu o mana și cu cealaltă sa încheie o vanzare, ar ajuta mult in procesul de selecție)
    - sa fie proactiv/a - sa ia inițiativă și să-și demonstreze abilitatea de a muncii într-o echipa inflacarata dar și ca făcând parte dintr-o companie cu ambiții
    - deosebit de persuasiv/a și cu o tona de entuziasm, motivare și pasiune pentru vânzări

    TEHNICE:
    * sa ia carnet de conducere categoria B

    Responsabilitati

    * Sa asigure implementarea /execuția cat mai eficienta planului de distributie, plasari si promotii și sa îndeplinească obiectivele de vânzare lunare, trimestriale și anuale agreate
    * Sa urmareasca implementarea standardelor de mercanitzare a produselor din portofoliu, asa cum au fost stabilite in strategia de distributie
    * Sa implementeze promoțiile trade marketing și sa instaleze materialele promoționale specifice mecanicilor și canalelor în cauza
    * Sa contribuie alături de echipa cu idei pentru optimizarea serviciilor logistice pentru clienții din portofoliu, sa gestioneze relația cu depozitele și sa se asigure ca marfa este livrata precum cele agreate cu partenerii noștri

    Alte informatii

    * Data începerii: aprilie 2017
    * Coridor de retribuții: salar si bonus lunar atractive, depinde de profilul tău, așteptările, experienta si competentele tale.
    * Se ofera masina si telefon de servici
    * Termen final pentru aplicație: ce mai aștepți? termenul limita este Vineri, 31 martie 2017

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    2700 - 3200 RON NET / luna
    Hybrid

    Aplica fara CV
    Hybrid

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (90)