Expert lucrari de arta (poduri, pasaje, viaducte, consolidari) – Timisoara

Angajator: ABC Human Capital
Domeniu:
 • Constructii
 • Tip job: proiect cariera
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 25.07.2024
  Remote work: On-site
  Scurta descriere a companiei

  ABC Human Capital este urmarea fireasca a experientei castigate de fondatorul companiei, in acest domeniu vast, complex, provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.
  Anul 2005 a reprezentat momentul concretizarii unui ideal: fondarea unei agentii de recrutare si executive search ce pune la dispozitia clientilor sai atat consultanta in recrutare si headhunting, precum si intreaga gama de servicii aferente capitalului uman.
  Adaptam cu succes noile tendinte din domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.
  Activitatea noastra se traduce in solutii inteligente bazate pe baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si headhunting.

  Cerinte

  Participarea pe o pozitie similara in cadrul unui contract de consultanta si/sau supervizare executie lucrari si/sau consultanta si/sau supervizare proiectare si executie lucrari si/sau executie lucrari si/sau proiectare si executie lucrari constructie noua si/sau modernizare si/sau reabilitare de cale ferata, in proiecte care au inclus cel putin elemente de infrastructura/suprastructura de cale ferata (se exclud metroul si tramvaiul).
  Studii superioare tehnice in domeniul constructiior sau similare

  Responsabilitati

  Atributii specifice postului.

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  Timisoara,

  Timisoara,

  Timisoara,

  Vezi job-uri similare (13)