Operator Call Center - Bacau/ Bucuresti

Angajator: BIA Human Capital Solutions
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Telecomunicatii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Bacau
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 25.07.2024
  Remote work: On-site
  Scurta descriere a companiei

  BIA – BIA Human Capital Solutions, este in topul celor mai cunoscuti furnizori de servicii profesionale de HR din Romania. De-a lungul a peste 25 de ani de existenta, compania si-a construit un foarte bun renume datorita rezultatelor obtinute si valorii oferite clientilor. Toate aplicatiile primite in atentia noastra vor fi tratate cu maxim de confidentialitate.

  Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

  Datele personale puse la dispozitie de dvs. pentru a candida la aceasta pozitie vor fi prelucrate de BIA Human Capital Solutions in scopul identificarii candidatilor potriviti. Datele nu vor fi comunicate altor entitati, cu exceptia clientului pentru care BIA Human Capital Solutions desfasoara procesul de recrutare.
  Candidatii vor fi informati de catre personalul BIA Human Capital Solutions care este domeniul in care clientul isi desfasoara activitatea, cat si identitatea clientului, in masura in care aceasta nu a fost explicitata in anuntul de recrutare.

  Dupa finalizarea proiectului de recrutare, avand in vedere faptul ca BIA Human Capital Solutions este o companie de recrutare, care isi poate derula activitatea doar daca detine o baza de date de potentiali candidati, urmatoarele date personale vor fi pastrate in baza noastra de date, pentru a va tine la curent cu viitoarele pozitii ce se potrivesc profilului dumneavoastra.

  In cazul in care nu sunteti de acord, ne puteti informa prin transmiterea unui e-mail la adresele de contact de pe site-ul nostru.

  Va rugam ca inainte sa aplicati la acest anunt de recrutare sa accesati politica noastra de confidentialitate prevazuta pe site-ul nostru. In cazul in care nu sunteti de acord cu modalitatea in care va prelucram datele cu caracter personal, va rugam sa nu aplicati la acest anunt.

  Cerinte

  BIA HCS recruteaza pentru clientul sau, o companie specializata in domeniul telecomunicatiilor, Operator Call center.

  Programul este de 8 ore, 24/7, in 3 schimburi.

  Cerinte:
  - Calitati de prezentare, comunicare si relationare;
  - Perseverenta si abilitate de a-si pastra motivarea;
  - Capacitate decizionala si atentie la detalii;
  - Studii medii finalizate (cu diploma de Bacalaureat)/studii superioare;
  - Cunostinte operare PC.

  Responsabilitati

  Inbound – Preluarea telefonica a sesizarilor cu privire la intreruperea in alimentarea cu energie electrica sau calitatea energiei electrice furnizate, si inregistrarea acestora în aplicația informatica specifica.

  Beneficii

  • Bonus de performanta
  • Training-uri
  • Tichete de masa

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BIA Human Capital Solutions. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BIA Human Capital Solutions >>

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  Aplica fara CV
  4300 RON NET / luna
  BUCURESTI,

  BUCURESTI,

  4000 RON NET / luna
  BUCURESTI,

  Vezi job-uri similare (90)