RAN Support Specialist

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BIA Human Capital Solutions active.


Vezi toate job-urile RAN Support Specialist active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Telecomunicatii active pe Hipo.ro

Angajator: BIA Human Capital Solutions
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Telecomunicatii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Timisoara
 • Actualizat la: 17.06.2024
  Remote work: Hybrid
  Scurta descriere a companiei

  BIA – BIA Human Capital Solutions, este in topul celor mai cunoscuti furnizori de servicii profesionale de HR din Romania. De-a lungul a peste 25 de ani de existenta, compania si-a construit un foarte bun renume datorita rezultatelor obtinute si valorii oferite clientilor. Toate aplicatiile primite in atentia noastra vor fi tratate cu maxim de confidentialitate.

  Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

  Datele personale puse la dispozitie de dvs. pentru a candida la aceasta pozitie vor fi prelucrate de BIA Human Capital Solutions in scopul identificarii candidatilor potriviti. Datele nu vor fi comunicate altor entitati, cu exceptia clientului pentru care BIA Human Capital Solutions desfasoara procesul de recrutare.
  Candidatii vor fi informati de catre personalul BIA Human Capital Solutions care este domeniul in care clientul isi desfasoara activitatea, cat si identitatea clientului, in masura in care aceasta nu a fost explicitata in anuntul de recrutare.

  Dupa finalizarea proiectului de recrutare, avand in vedere faptul ca BIA Human Capital Solutions este o companie de recrutare, care isi poate derula activitatea doar daca detine o baza de date de potentiali candidati, urmatoarele date personale vor fi pastrate in baza noastra de date, pentru a va tine la curent cu viitoarele pozitii ce se potrivesc profilului dumneavoastra.

  In cazul in care nu sunteti de acord, ne puteti informa prin transmiterea unui e-mail la adresele de contact de pe site-ul nostru.

  Va rugam ca inainte sa aplicati la acest anunt de recrutare sa accesati politica noastra de confidentialitate prevazuta pe site-ul nostru. In cazul in care nu sunteti de acord cu modalitatea in care va prelucram datele cu caracter personal, va rugam sa nu aplicati la acest anunt.

  Cerinte

  BIA HCS recruteaza pentru clientul sau, o companie specializata in domeniul telecomunicatiilor, RAN Support Specialist.

  - Experienta de lucru cu echipamente Ericsson / Huawei;
  - Este necesar un nivel mediu de expertiza tehnica, capabil sa depaneze o varietate de incidente primite de la inginerii din teren;
  - Buna intelegere a retelelor de telecomunicatie; cunostinte RAN/ Transport, team-player, organizare, responsabilitate;
  - Abilități de comunicare verbală și scrisă pentru împărtășirea eficienta a cunostintelor si colaborarea cu membrii echipei;
  - Nivel de limba: Engleza- Avansat; Franceza- B1-B2;
  - Studii superioare in domeniul Telecomunicatiilor/ IT.

  Responsabilitati

  - Preluare tichetelor si follow-up, emailuri din partea clientului, interactiune prin telefon cu inginerii din teren, localizare si gestionare incidente, update, troubleshooting;
  - Monitorizarea și efectuarea activității de depanare: control operațional în timp real al sistemelor RAN, IP Fixed and Mobile Transport Collection (inclusiv PTN, Omega Collection), echipamentelor de acces fix (OLT și DSLAM), asigurând colectarea eficientă a Fluxuri radio, Acces mobil, OLT și DSLAM.
  - Transmite incidentele nerezolvate către grupurile responsabile și urmărește să respecte indicatorii de performanță menționați în OLA.

  Beneficii

  • Abonament medical
  • Abonament la sala sport
  • Training-uri
  • Zile libere suplimentare
  • Tichete de masa

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BIA Human Capital Solutions. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BIA Human Capital Solutions >>

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  Hybrid

  Aplica fara CV
  3600 - 4000 RON NET / luna
  Remote

  Aplica fara CV
  BUCURESTI,

  Vezi job-uri similare (241)