[Stagiu] Traducator limba franceza (F/M)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Renault Group Romania active.


Vezi toate job-urile [Stagiu] Traducator limba franceza (F/M) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Media - Jurnalism active pe Hipo.ro

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Educatie - Training
 • Internship
 • Media - Jurnalism
 • Tip job: practica
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 31.10.2023
  Job remote: Hybrid-Mixt (Partially Remote)
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

  Constructor de automobile din 1898, Renault Group este prezent în peste 130 de ţări. Face parte din Alianța cu Nissan si Mitsubishi Motors și are o experiență puternică în electrificare. Mizează pe complementaritea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Lada, Alpine și Mobilize) și propune soluții de mobilitate durabile, inovatoare pentru clienții săi. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 17 000 de angajați inovează în ceea ce privește produsele și bunele practici.

  Cerinte

  Competente lingvistice: limba franceza nivel avansat
  Capacitate de analiza, sinteza, atentie la detalii
  Orientarea catre client si rezultat
  Studii tehnice (reprezinta un avantaj)

  Responsabilitati

  Postul de STAGIAR Traducator limba franceza (F/M) face parte din UET TECHLINE EUROPE FRANCE 2 > SERV. TECHNICAL ASSISTANCE TO THE NETWORK < DIR. AFTER SALES & CUSTOMER SSC din cadrul DIR. GLOBAL BUSINESS SERVICES ROMANIA

  Responsabilitati:

  Ofera suport techlinerilor in traducerea si interpretarea din limba franceza a textelor din dosarele tratate de acestia (texte ce includ termeni tehnici).
  Ajuta Team managerul in realizarea diferitelor rapoarte de activitate

  Alte informatii

  Toate candidaturile vor fi luate in considerare indiferent de nationalitate, gen, dizabilitate, varsta, rasa, culoare, religie, stare de graviditate, identitate de gen sau orientare sexuala.