Managementul proceselor logistice - Training gratuit de cariera

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Continental active.


Vezi toate anunturile Managementul proceselor logistice - Training gratuit de cariera active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Productie active pe Hipo.ro

Companie: Continental
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Management Trainee
 • Productie
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • Arad
 • Oradea
 • Timisoara
 • Actualizat la: 14.10.2023
  Job remote: On-site

  13 Octombrie | ora 14:00 I 45 minute 

  Alatura-te unui training gratuit oferit de profesionisti din cadrul companiei Continental si afla mai multe informatii despre ce inseamna procesele logistice din cadrul unei companii si importanta acestora intr-o companie.  De asemenea vom parcurge impreuna  rolurile pe care le poate avea o persoana in cadrul unui astfel de departament in compania Continental Romania.


   

  Când? 13 octombrie, ora 14:00
   
  Unde? Centrul Regional de Afaceri Timisoara  Participarea este GRATUITA, dar locurile sunt limitate! Inregistreaza-te la acest anunt pentru a-ti rezerva locul in cadrul sesiunii gratuite de cariera. 
   
   
  SPEAKERI
   

  Cornelia Heumann - Supply Chain Manager @ Contitech Romania 

  In urma cu 15 ani m-am alaturat  familiei Contitech si de atunci continui sa ma bucur de fiecare moment petrecut intr-un cadru foarte dinamic. Activitatea mea profesionala a inceput in cadrul biroului de planificarea productiei, trecand apoi pe partea de relationare cu clientii , Team Leader, Manager de Logistics si apoi SCM (Supply Chain Management). In logistica nu ai cum sa te plictisesti deoarece activitatea fiecaruia depinde de foarte multi factori dar, totodata iti da posibilitatea sa te dezvolti continuu.”

    
   

  Marius Veliscu -Team Leader Production and Material Planning @ Contitech Romania 

  „Anul acesta m-am alaturat echipei Contitech . Mi-am inceput activitatea in domeniu automotive o data cu finalizarea studiilor parcurgand mai multe arii de activitate (Productie, Controlliong, IT, Logistica). De 8 ani activez in Logistica, coordonand diverse echipe : Production planning, Material planning, Specialisti sisteme logistice si Specialisti relatii clienti.  

  Logistica ofera mediu dinamic si plin de provocari, unde mereu apar posibilitati noi de invatare si de dezvoltare profesionala.”


   


  Viorel Clep - Head of Customer Logistics  
  @ Contitech Romania 

  „Sunt in Contitech de un an si jumatate, am experienta atat in logistica, cat si in achizitii, productie si contabilitate. Imi place logistica pentru ca e departamentul care leaga celelalte departamente intre ele, dar si compania noastra de partenerii nostrii, atat clienti cat si furnizori. In cadrul departamentului de Customer Logistics avem grija sa avem in sistem toate comenzile de la clienti si sa le livram atunci cand le doreste clientul.”


   

  DE CE SA PARTICIPI? 
   
  • afli informatii relevante si tips and tricks de cariera direct de la expertii ContiTech Romania
    
  • descoperi oportunitati de cariera si joburi pentru toate nivelurile de experienta 
  • dezvolti softskill-uri ce te vor ajuta in evolutia ta profesionala
    
  • networking cu alti candidati si oameni pasionati de aceleasi domenii    

  Participă la training-urile Angajatori de TOP, povesteste-ne cum a fost experienta ta in formularul de feedback și intri automat in GIVEAWAY-ul nostru! 

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Continental. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Continental >>