Complexitatea procesului de achizitie in companiile multinationale - TRAINING GRATUIT

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Continental active.


Vezi toate anunturile Complexitatea procesului de achizitie in companiile multinationale - TRAINING GRATUIT active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Vanzari active pe Hipo.ro

Companie: Continental
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Internship
 • Vanzari
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Arad
 • Oradea
 • Timisoara
 • Actualizat la: 14.10.2023
  Remote work: On-site

  13 Octombrie | ora 15:00 I 45 minute 

  Pe 13 octombrie specialistii ContiTech te invita la un training gratuit in care vom aborda o scurta descriere a proceselor de achizitie defalcate pe zonele de achizitii materie prima si contractarea de bunuri si servicii. Complexitatea elementelor de luat in calcul pornind de la cerinta clientului (intern/extern). Tipologia de gandire necesara in abordarea diferitelor situatii si tipologia profesionistului cautat pentru o astfel de pozitie.

   

  Când? 13 octombrie, ora 15:00
   
  Unde?
  Centrul Regional de Afaceri Timisoara  Participarea este GRATUITA, dar locurile sunt limitate! Inregistreaza-te la acest anunt pentru a-ti rezerva locul in cadrul sesiunii gratuite de cariera. 
   

  SPEAKERI
   

  Adrian Panțîru – Head of Purchasing @ Contitech Romania 

  Experienta mea profesional in Supply Chain Management (SCM) este de peste 17 ani si alti 6 ani experienta in Purchasing Automotive, pe diferite arii industriale pornind de la Industria Textila, Industria Productiei de echipamente Sportive (ski) si continuand cu industria Automotive. Din experienta, industria Automotive este cea mai dinamica si cea mai complexa in procese, structura si bineinteles multitudinea de “challenge”-uri. Toata aceasta complexitate a industriei si modul de abordare a companiei in dezvoltarea profesionala a angajatilor mi-a permis sa evolueze pe plan profesional de la nivelul de Logistic Specialist pana la coordonarea echipei de SCM ca si Head of SCM, iar mai apoi sa preiau rolul de Head of Purchasing.”

    

  Elisabeta Stanciu - Team Lead Purchasing PM @ Contitech Romania 

  „Sunt Purchaser la Contitech Romania Timisoara din 2015, dar sunt parte din Contitech Romania Timisoara din 2011.  

  Am inceput in cadrul departamentului de SCM, pe partea de Material Dispo, dar mai apoi, cand oportunitatea de a migra catre departamentul de Purchasing a aparut, am realizat ca mi-ar placea mai mult partea de Aprovizionare unde imi pot pune mai mult in practica skill-urile de negociere, analize si rezolvarea situatiilor care pot aparea in cadrul taskurilor de zi cu zi. Migrarea am facut-o in 2015 si consider ca a fost cea mai buna decizie. 
  Incepand cu mai putin de o luna, am preluat functia de Team Lead Purchasing PM in cadrul Contitech Timisoara. Inca ma acomodez cu noua pozitie, insa am incredere ca voi face fata cu bine provocarilor ce vor urma.”

   

  DE CE SA PARTICIPI? 
  • afli informatii relevante si tips and tricks de cariera direct de la expertii ContiTech
    
  • descoperi oportunitati de cariera si joburi pentru toate nivelurile de experienta 
  • dezvolti softskill-uri ce te vor ajuta in evolutia ta profesionala
    
  • networking cu alti candidati si oameni pasionati de aceleasi domenii    
  Participă la training-urile Angajatori de TOP, povesteste-ne cum a fost experienta ta in formularul de feedback și intri automat in GIVEAWAY-ul nostru! 

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Continental. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Continental >>