Expert Leader LPG

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: peste 5 ani experienta
  Orase:
 • Titu
 • Actualizat la: 14.09.2023
  Job remote: Hybrid-Mixt (Partially Remote)
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

  Constructor de automobile din 1898, Renault Group este prezent în peste 130 de ţări. Face parte din Alianța cu Nissan si Mitsubishi Motors și are o experiență puternică în electrificare. Mizează pe complementaritea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Lada, Alpine și Mobilize) și propune soluții de mobilitate durabile, inovatoare pentru clienții săi. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 17 000 de angajați inovează în ceea ce privește produsele și bunele practici.

  Cerinte

  Master, Engineering Degree or Equivalent
  Experience of leading (5 years of Experience)
  Excellent manager and superior business client interface management
  Excellent leadership and staff management skills; able to motivate his staff to deliver on a huge range of projects, often with competing priorities
  Proven skills in communication and management of customer expectations
  Track record of delivering business-focused results, with strong experience acquired in delivering and accompanying changes.
  Must have leadership capabilities and be able to interact with key business leaders and other external partners across the organization and the company

  Responsabilitati

  - Ensuring the design of the system, creating the functional specifications, technical decision-making opinion in discussions with LPG component suppliers, soft piloting and tuning, but also failure modes and associated customer risks.

  - He gives his opinion in order to derogate from the functional principles

  - It is the guarantor of reaching and respecting the regulations in force

  - Pilots the QCDP but also technically the suppliers of LPG components

  - Works in the upstream phase for the design of new LPG systems

  Beneficii

  • Bonus de performanta
  • Bonus anual
  • Prime de vacanta
  • Prime ocazii speciale (ex: Paste, Craciun, 8 mar etc)
  • Abonament medical
  • Laptop
  • Telefon mobil
  • Tichete de masa

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.