Architecte de Zone (F/M)

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 02.10.2023
  Job remote: Hybrid-Mixt (Partially Remote)
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

  Constructor de automobile din 1898, Renault Group este prezent în peste 130 de ţări. Face parte din Alianța cu Nissan si Mitsubishi Motors și are o experiență puternică în electrificare. Mizează pe complementaritea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Lada, Alpine și Mobilize) și propune soluții de mobilitate durabile, inovatoare pentru clienții săi. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 17 000 de angajați inovează în ceea ce privește produsele și bunele practici.

  Cerinte

  PROFILUL CANDIDATULUI:

  Experienta intre 3 si 5 ani intr-o pozitie similara
  Catia/ NewPDM - Profil Experimentat
  Experienta anterioara in domeniul arhitecturii vehicul – zona CMO (compartiment motor)
  Polivalenta pe diferite zone de arhitectura ar putea constitui un avantaj
  Cunoasterea principiilor arhitectura (Reguli conceptie si control /Fise de interfata / Fise de contact / dezbateri cu element finit / Sectiuni Tip /modele generice)
  Competente de Geometrie Vehicul
  Abilitati de comunicare si lucru in transvers
  Fluent in franceza si / sau engleza

  Toate candidaturile vor fi luate în considerare indiferent de nationalitate, gen, dizabilitate, vârstă, rasă, culoare, religie, stare de graviditate, identitate de gen sau orientare sexuală.

  Responsabilitati

  RESPONSABILITATI:

  Contribuie la elaborarea arhitecturii vehicul asigurand cel mai bun compromis produs/proces/prestatii/design, respectand procesele si standardele meserie si asigurandu-se de atingerea cel mai bun compromis QCD :
  Piloteaza construirea arhitecturii si convergenta solutiilor pe zona sa, in coerenta cu planul de referinta vehicul asigurandu-se de respectarea constrangerilor de montaj si demontaj
  Asigura convergenta implantarii organelor in vehicule.
  Creeaza performanta durabila pentru intreprindere folosindu-se de motivarea echipelor, aplicand Renault Management Way
  Alinierea actiunilor membrilor echipelor in coerenta cu strategia intreprinderii (rol de Leader)
  Dezvoltarea performantei membrilor echipelor si acompanierea lor, dandu-le toate responsabilitatile necesare (rol de Coach)
  Ghidarea membrilor echipei in conducere schimbarii si inovatiei necesare progresului intreprinderii (rol de Eclaireur)

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.