Payroll Administration Specialist (F/M)

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Secretariat - Administrativ
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Mioveni
 • Actualizat la: 02.10.2023
  Job remote: On-site
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

  Constructor de automobile din 1898, Renault Group este prezent în peste 130 de ţări. Face parte din Alianța cu Nissan si Mitsubishi Motors și are o experiență puternică în electrificare. Mizează pe complementaritea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Lada, Alpine și Mobilize) și propune soluții de mobilitate durabile, inovatoare pentru clienții săi. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 17 000 de angajați inovează în ceea ce privește produsele și bunele practici.

  Cerinte

  Studii superioare;
  Experienta in domeniul HR sau juridic reprezinta avantaj;
  Buna cunoastere a pachetului MS Office;
  -Cunoasterea si utilizarea sistemelor informatice de resurse umane reprezinta un avantaj;
  -Cunostinte de legislatia muncii reprezinta un avantaj;
  -Limbi straine: engleza nivel conversational, franceza reprezinta un avantaj;
  -Abilitati de comunicare si lucru in transvers;
  -Capacitate de analiza si sinteza;
  -Orientare catre client.

  Responsabilitati

  -Completeaza, actualizeaza si arhiveaza dosarele individuale in format fizic ale salariatilor din perimetrul de activitate la nivelul de calitate/termene cerute de legislatia romana in vigoare si de documentatia de referinta interna;
  - Actualizeaza informatiile Core HR in sistemele informatice de resurse umane avand in vedere respectarea termenelor de documentare a datelor, conform calendarului lunar de lucrari si a termenelor legale REVISAL;
  -Asigura servicii administrative RH: gestioneaza si completeaza certifícatele medicale , emite adeverinte si distribuie livrabile salariatilor (CARD tichete de masa, buletine de plata, adeverinte);
  -Este responsabil de conformitatea platii drepturilor salariale si calitatea informatiilor administrative gestionate (atat in dosarele individuale cat si in sistemele informatice) pe perimetrul sau de activitate;
  -Ofera suport catre salariati pentru detalii suplimentare referitoare la calculul elementelor de plata din buletinul de salariu.

  Alte informatii

  Toate candidaturile vor fi luate in considerare indiferent de nationalitate, gen, dizabilitate, varsta, rasa, culoare, religie, stare de graviditate, identitate de gen sau orientare sexuala.

  Beneficii

  • Bonus de performanta
  • Prime de vacanta
  • Prime ocazii speciale (ex: Paste, Craciun, 8 mar etc)
  • Abonament medical
  • Zile libere suplimentare
  • Tichete de masa

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.