Responsabil Lucrare

Angajator: Electromontaj
Domeniu:
 • Constructii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Chisinau
 • Actualizat la: 26.09.2023
  Job remote: On-site
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
  Scurta descriere a companiei

  Electromontaj este o companie globală de construcții-montaj, cu sediul în România, cu proiecte în întreaga lume. Proiectăm, construim, transformăm şi menţinem infrastructura pentru distribuţia inteligentă a energiei electrice.

  Cerinte

  Bună,

  Bine ai venit pe pagina noastră.

  Colegii noștri din Electromontaj au nevoie de forțe noi pentru portofoliul de proiecte în continuă creștere și caută colegi/e, pentru un proiect care începe pe 1 septembrie în Republica Moldova, cu durată determinată, cu următoarele abilități:

  - Studii universitare- facultatea de Electrotehnică / Construcții
  - Minim 3 ani experiență pe o poziție similară.
  - Noțiuni de Project Management
  - Cunoștințe de Microsoft Office – Excel
  - Cunostinte de limba Engleza ofera un avantaj

  De asemenea, dacă ești o persoană proactivă, cu inițiativă, orientată către rezultate, ai abilitatea de la lucra în echipă și ești disponibil/ă pentru deplasări în țară sau în afara țării, ești cu atât mai potrivit/ă în echipa noastră.

  Responsabilitati

  Ce vei face la noi?

  Te vei ocupa de implementarea lucrărilor pe șantier astfel:

  - Planificarea, organizarea, monitorizarea si verificarea integrala a activitatilor la nivel de santier
  - Conducerea directa a activitatilor de executie in santier
  - Evaluarea si raportarea situatiei de lucrari si verificarea calitatatii lucrarilor
  - Supravegherea permanenta a desfasurarii lucrarilor de executie
  - Participarea la toate evenimentele proiectului (receptii pe faze determinante, receptii partiale sau finale, inclusiv receptia lucrarilor subcontractantilor) asigurand pregatirea adecvata a acestora

  Alte informatii

  De ce să vii la noi?
  Pentru că aici parte de tot respectul cuvenit, într-un mediu de lucru dinamic, cu un program flexibil (vineri este program scurt) și ai posibilitatea să crești profesional.
  Suntem o echipă diversă, cu oameni faini, o echipă în care nu există „eu” ci „noi”, și odată ajuns la noi, ești parte din familia noastră.
  Dacă ai citit tot anunțul și ai ajuns până aici, acum fă pasul final și aplică!

  Electromontaj este o companie globală de construcții-montaj, cu sediul în România, cu proiecte în întreaga lume. Proiectăm, construim, transformăm şi menţinem infrastructura pentru distribuţia inteligentă a energiei electrice.
  Avem peste 70 de ani de experienţă în infrastructura de distribuţie de înaltă tensiune cu peste 400000 de kilometri de linii aeriene de transport de medie şi înaltă tensiune. Suntem încrezători cu privire la viitor datorită celor aproximativ 1 500 de ingineri şi profesionişti care au demonstrat că excelenţa este realizabilă.

  Ce facem:
  Grupul EM include companii care furnizează cabluri electrice, cleme şi fitinguri, construiesc stâlpi, fundaţii forate, staţii electrice. Avem capacitatea de a derula proiecte diferite, pe toate continentele, în acelaşi timp, la cele mai înalte standarde de calitate. De asemenea, avem capacitatea de a dezvolta o gamă largă de proiecte de construcţii în diverse industrii: energie verde, telecomunicaţii, imobiliare, utilităţi şi infrastructură rutieră etc. Deţinem o staţie de testare stâlpi – una dintre cele mai mari şi mai moderne din lume.

  Te aștepăm alături de noi dacă:
  Vrei să ai impact; Îți place să contribui; Crezi în puterea echipei și a țelului comun; Ești o persoană responsabilă, iar siguranța ta și a celor de jur este o prioritate pentru tine.

  Locații Electromontaj în România:
  Sediul Central; Sucursala București; Sucursala Bacău; Sucursala Craiova; Sucursala Pitești; Stația de Încercări Stâlpi; Fabrica de Stâlpi Metalici Zincați; Fabrica de Cleme și Armături.

  Locații Electromontaj externe:
  Sucursala Bulgaria; Sucursala Cipru; Sucursala Emiratele Arabe Unite; Sucursala Iordania.

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.