What's My Career Potential in 2024?

Companie: Angajatori de TOP
Domeniu:
 • Educatie - Training
 • Internship
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Ploiesti
 • Actualizat la: 02.10.2023
  Job remote: On-site
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin, Facebook sau Google pentru a rezolva si mai rapid.


   
  Esti gata sa incepi o calatorie captivanta catre o cariera care sa iti alimenteze pasiunea si sa iti aduca bucurie in fiecare zi?  

   

  Angajatori de TOP Bucuresti revine toamna aceasta pe 27 octombrie, la Sala Palatului, cu un workshop special, dedicat Dezvoltarii in Cariera.  Aici ai ocazia sa explorezi strategii si tactici eficiente pentru a-ti dezvolta abilitatile si a-ti atinge obiectivele profesionale. 

    


   Participarea este 100% GRATUITA, dar locurile sunt LIMITATE
   

    

   

  Pentru orice etapa a carierei, fie ca suntem la inceputul ei (entry level), in perioada de crestere profesionala, in zona de management sau de specializare, apartinem de white collar sau blue collar - sa ne analizam parcursul si sa ne punem obiective viitoare, este esential pentru cresterea noastra.  

  La orice job ne-am afla, cu totii muncim si dorim sa avansam sau sa crestem in cariera. Si pentru a obtine un drum frumos in profesie, va propun acest workshop interactiv unde cu ajutorul instrumentelor Points of You, ne vom uita de unde venim, unde suntem astazi si ce putem face mai mult pentru cariera noastră. 

     Dupa ce 10 ani am ajutat oamenii sa gaseasca un job, au venit de la sine solicitarile de consiliere in cariera, de coaching pentru locul actual de munca, pentru motivarea personala, pentru cresterea eficientei și bunastarii in business sau la job. Am inceput apoi sa lucrez cu elevi si liceeni si mereu ma uimeste faptul ca nu incetez a-i considera pe oameni fascinanti prin felul lor absolut unic in care se raporteaza la ceilalti si la viata. 

  Acum sa iti spun cate ceva despre cariera si pregatirea mea. Am fost manager de resurse umane in diferite corporatii unde mi-am format experienta in acest domeniu dar am lucrat si in Comunicare, People Development, Proiecte de Eficientizare, Project Manager pe proiecte de IT si Business. 

  Sunt coach si consilier vocational certificat ANC, detin un curs de Managementul Resurselor Umane la Assebuss (EMBA) in Bucuresti, un curs de Onboarding al Universitatii din Minnesota, Green Belt in LSS, Change Management si Project Management. De asemenea sunt Trainer Certificat Points of You™ Level 2.  

  Misiunea mea este sa ofer o experienta de coaching excelenta intr-un spatiu incluziv care ofera oamenilor sprijin, astfel incat sa se simta inspirati sa isi atinga potentialul. 

  Visul meu este sa schimb atitudinea oamenilor prin consiliere si coaching instruments, sa le ofer puterea necesara de a crea mai multa valoare pentru ei si pentru cei din jurul lor.   What's My Career Potential in 2024? Va invitam sa aflati participand la seminarul propus de Octavia Niekoop pentru Angajatori de TOP.  

   

  🎁 Participa la sesiunile de cariera si castiga un Incarcator Wirelss 3 In 1, Qi Fast Charger. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de feedback de la una dintre sesiunile de cariera si vei fi inscris in extragerea pentru Giveaway. Castigatorul va fi anuntat pe 28 octombrie la final de zi.


   


  Nu rata ocazia de a descoperii traseul carierei tale la What's My Career Potential in 2024 unde poti obtine sfaturi de la specialistul in domeniu! Inscrie-te acum si ramai la curent!

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Angajatori de TOP. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Angajatori de TOP >>