Inginer proiectant specialitatea apa-canal

Angajator: ABC Human Capital
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 29.09.2023
  Job remote: On-site
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
  Scurta descriere a companiei

  ABC Human Capital este urmarea fireasca a experientei castigate de fondatorul companiei, in acest domeniu vast, complex, provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.
  Anul 2005 a reprezentat momentul concretizarii unui ideal: fondarea unei agentii de recrutare si executive search ce pune la dispozitia clientilor sai atat consultanta in recrutare si headhunting, precum si intreaga gama de servicii aferente capitalului uman.
  Adaptam cu succes noile tendinte din domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.
  Activitatea noastra se traduce in solutii inteligente bazate pe baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si headhunting.

  Cerinte

  1. Absolvent al Facultății de Construcții și Instalații, specializarea Instalații pentru Construcții, Facultatea de Hidrotehnică sau alte studii superioare echivalente
  2. excelent operator PC
  3. Să cunoască și să utilizeze cu ușurință programele de specialitate (Autocad, Pecta, Urbano, Word, Excel);
  4. Atentie la detalii, abilitati in rezolvarea problemelor ce apar pe parcursul proiectarii si implementarii investitiilor, respectarea termenelor limita

  Responsabilitati

   Intocmire documentații tehnice pentru specialitatea de instalații sanitare rețele de alimentarea cu apă și/sau canalizare, stații de epurare, stații de pompe ape uzate, gospodărie de apă pentru toate fazele de proiectare (SF/DALI, PTE+PAC+POE)
  1. Susținerea proiectelor către verificatorii tehnici atestați;
  2. Întocmirea și centralizarea documentațiilor de avizare;
  3. Răspunde pentru respectarea normelor, normativelor și standardelor de proiectare
  4. Asigură asistență tehnică pe șantier pentru implementarea corespunzătoare a proiectului sau pentru întocmirea dispozițiilor de șantier

  Alte informatii

  Ofertă (bonusuri, beneficii):
  1. Pachet salarial competitiv (in functie de expertiza) si diferite bonusuri
  2. Crestere salariala semestriala sau anuala, in functie de performante
  3. Mediu de lucru atractiv, intr-un spatiu de birouri foarte accesibil cu metroul, transport in comun sau masina
  4. Oportunități de dezvoltare
  5. Mediu dinamic de lucru unde implicarea și inițiativa sunt recunoscute și recompensate

  Descrierea companiei
  Compania noastră oferă servicii integrate de proiectare arhitecturală și inginerie, proiectare instalații, consultanţă financiară, management de proiect și asistență tehnică.

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.