ELECTRICIAN TABLOTIER

Angajator: Consolight
Domeniu:
 • Inginerie
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: peste 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 10.06.2023
  Job remote: On-site
  Scurta descriere a companiei

  CONSOLIGHT – conectati la viitor  Ne-am dezvoltat alaturi de tine

  Ne mandrim cu faptul ca suntem o companie cu 100% capital privat românesc, un bun exemplu de antreprenoriat de succes, devenind, în cei 26 de ani de activitate, lider si jucator strategic în distribuția de materiale și echipamente electrice profesionale.

  Prin initiativa, determinare, perseverenta si viziune CONSOLIGHT a trecut de la un business mic de distribuție la unul dintre cele mai cunoscute branduri de pe piata de solutii electrice complete, propunandu-si o cifra de afaceri de peste 75 de milioane de euro in 2023.

  Reţeta succesului? Relaţia durabilă cu producătorii și clienții, adaptând portofoliul de produse și servicii, astfel încât să corespundă exigențelor acestora și să anticipeze nevoile lor de dezvoltare. Realizăm toate acestea cu zeci de mii de produse, înglobate în soluții complete fiabile. Acestea sunt atent selecționate de la furnizori internaționali renumiti, stabili și cu game de produse diversificate.

  Astfel, solutiile electrice oferite de CONSOLIGHT variaza de la cele standard la cele personalizate, de la sisteme traditionale la cele smart & eco, precum si la cele specifice proiectelor majore (ansambluri imobiliare, hale sau parcuri industriale, institutii din sectorul public, unitati sanitate, de invatamant, etc.).

  Focusul nostru strategic il constituie satisfacerea nevoilor clientilor ce vizeaza eficienta energetica si de confort, precum si pe cele de sustenabilitate. De aceea acționăm constant pentru educarea pieței și adopția tehnologiilor smart de iluminat, de mobilitate electrică, pentru casele și orașele inteligente ale viitorului apropiat.

  Viziunea CONSOLIGHT s-a materializat prin dezvoltarea accelerata a diviziei CONSOTECH si transformarea ei recenta in companie de sine statatoare, devenita vârful nostru de lance în distribuţia si implementarea soluţiilor electrice SMART & ECO. Astfel, ne ajutăm clienții să descopere moduri optime de a integra și folosi componentele electrice în proiecte cu eficiență energetică sporită, transpusă în reducerea de costuri și creșterea confortului.

  Cerinte

  Profilul căutat:
  Studii tehnice de specialitate in domeniul electric, electromecanic, electrotehnic);
  Certificare profil electric;
  Experiența în automatizări constituie un avantaj important;
  Cunostinte privind aparatele și echipamentele utilizate pentru tablouri electrice de joasă și medie tensiune;
  Abilități de citire și înțelegere a schemelor electrice;
  Experiența în activitatea de tablotier constituie un avantaj important sau cunoștințe care să susțină asimilarea informațiilor precum și formarea tehnică pe postul de tablotier;
  Capacitate de organizare și planificare, seriozitate și responsabilitate;
  Abilitați tehnice și îndemânare practică;
  Maturitate, integritate și profesionalism.
  Atestat ANRE II B – constituie un avantaj important
  Permis categoria B – constituie avantaj

  Responsabilitati

  Asamblarea și echiparea tablourilor electrice conform documentației tehnice
  Testarea funcționalității tablourilor electrice
  Asamblarea și echiparea tablourilor electrice conform documentației tehnice de proiectare
  Cablarea, montarea componentelor tabloului electric, etichetarea și verificarea funcționalității acestuia în conformitate cu schema electrică.

  Beneficii

  • Abonament medical
  • Tichete de masa