Tehnician in instalatii electrice

Angajator: SIMTEL Team
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Cluj Napoca
 • Timisoara
 • Actualizat la: 10.06.2023
  Job remote: On-site
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
  Scurta descriere a companiei

  SIMTEL Team, unul dintre jucătorii importanţi în energie regenerabilă, automatizări industriale și telecomunicații, și-a propus, încă din prima zi, să pună tehnologia în slujba naturii, pentru a construi un viitor verde pentru planetă, oferind în același timp companiilor eficiența energetică necesară pentru a-și desfășura activitatea în condiții optime.

  La Simtel credem foarte mult in potentialul oamenilor si ii sprijinim sa creasca si sa se perfectioneze. Incurajam diversitatea si suntem o organizatie deschisa si orientata spre invatare. Credem in spiritul de echipa, inovatie dar si in sustenabilitate si implicare sociala, valori care ne definesc ca si echipa.

  Cerinte

  Experiența de minim 2 ani pe o poziție de tehnician/electrician;
  Bune abilitați de comunicare si relaționare;
  Capacitate de lucru în echipă;
  Personalitate energica, proactivă, cu atitudine pozitivă;
  Permis de conducere categoria B;
  Cunosterea de limbi străine reprezintă un avantaj.

  Responsabilitati

  Participă la realizarea din punct de vedere tehnic a lucrărilor alocate conform planificării pentru activitatea de comisionare/testare pentru lucrările aferente sitemelor fotovoltaice;
  Realizează în termenele stabilite lucrările stabilite de șeful de echipă;
  Informează managerul de proiect referitor la defecțiunile apărute în parcurile aflate în gestiune, monitorizează remedierea defecțiunilor; Realizează lucrările în standardele stabilite.
  Păstrează o conduită și o colaborare corespunzatoare atât din punct de vedere tehnic și comunicațional cu beneficiarul lucrării;
  Se implică în procesul de învățare în teren sau în cadrul cursurilor si trainingurilor organizate în cadrul sau în exteriorul firmei.
  Activitatea se desfășoară la nivel național/dipsonibilitate de a se deplasa.

  Beneficii

  • Bonus de performanta
  • Training-uri
  • Tichete de masa

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.