SOFER LIVRATOR

Angajator: Consolight
Domeniu:
 • Transporturi
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Galati
 • Timisoara
 • Actualizat la: 27.03.2023
  Job remote: On-site
  Scurta descriere a companiei

  CONSOLIGHT – conectati la viitor  Ne-am dezvoltat alaturi de tine

  Ne mandrim cu faptul ca suntem o companie cu 100% capital privat românesc, un bun exemplu de antreprenoriat de succes, devenind, în cei 26 de ani de activitate, lider si jucator strategic în distribuția de materiale și echipamente electrice profesionale.

  Prin initiativa, determinare, perseverenta si viziune CONSOLIGHT a trecut de la un business mic de distribuție la unul dintre cele mai cunoscute branduri de pe piata de solutii electrice complete, propunandu-si o cifra de afaceri de peste 75 de milioane de euro in 2023.

  Reţeta succesului? Relaţia durabilă cu producătorii și clienții, adaptând portofoliul de produse și servicii, astfel încât să corespundă exigențelor acestora și să anticipeze nevoile lor de dezvoltare. Realizăm toate acestea cu zeci de mii de produse, înglobate în soluții complete fiabile. Acestea sunt atent selecționate de la furnizori internaționali renumiti, stabili și cu game de produse diversificate.

  Astfel, solutiile electrice oferite de CONSOLIGHT variaza de la cele standard la cele personalizate, de la sisteme traditionale la cele smart & eco, precum si la cele specifice proiectelor majore (ansambluri imobiliare, hale sau parcuri industriale, institutii din sectorul public, unitati sanitate, de invatamant, etc.).

  Focusul nostru strategic il constituie satisfacerea nevoilor clientilor ce vizeaza eficienta energetica si de confort, precum si pe cele de sustenabilitate. De aceea acționăm constant pentru educarea pieței și adopția tehnologiilor smart de iluminat, de mobilitate electrică, pentru casele și orașele inteligente ale viitorului apropiat.

  Viziunea CONSOLIGHT s-a materializat prin dezvoltarea accelerata a diviziei CONSOTECH si transformarea ei recenta in companie de sine statatoare, devenita vârful nostru de lance în distribuţia si implementarea soluţiilor electrice SMART & ECO. Astfel, ne ajutăm clienții să descopere moduri optime de a integra și folosi componentele electrice în proiecte cu eficiență energetică sporită, transpusă în reducerea de costuri și creșterea confortului.

  Cerinte

  Cerinte:
  Studii medii.
  Permis auto categoria B.
  Experienta de cel putin 3 ani in conducerea de autovehicule in trafic intern/international de marfa.
  Cunostinte minime de mecanica auto.
  Abilitati de comunicare si relationare.
  Prezentare optima in fata clientului si partenerilor.
  Capacitate de organizare si planificare.
  Serios, responsabil, adaptabil situatiilor si contextului.
  Spirit de echipa.

  Responsabilitati

  Misiunea jobului:
  Asigura cerintele de transport marfa pentru activitatile societatii in conditii optime de siguranta si calitate, eliminand riscul de deteriorare a produselor transportate.
  Este responsabil de gestiunea produselor pe care le transporta, incasand,dupa caz contravaloarea acestora in numerar sau documente de plata.
  Raspunde de marfa transportata de la incarcare pana la descarcare.
  Este direct raspunzator pentru folosirea corecta a autovehiculelor si pentru mentinerea acestora in stare buna de functionare.
  Raspunde de prezentarea la locul de incarcare / descarcare, respectand data si ora mentionata in comanda de transport sau stabilite de comun acord cu persoana din interiorul firmei.
  Raspunde si coordoneaza procesul de incarcare, indicand modul de asezare si de fixare a marfii.
  Verifica si raspunde de exactitatatea actelor de primire-predare a marfurilor care fac obiectul transportului (factura, aviz,etc).
  Raspunde de mentinerea integritatii tuturor documentelor incredintate
  Conduce autovehiculul in conditii de siguranta fara a pune in pericol sanatatea si viata persoanelor pe care le transporta, cat si pe a sa.
  Adopta un stil de conducere preventiv. Intocmeste foile de parcurs.
  Respecta regulile si procedurile interne ale companiei, dar si legislatia in vigoare.

  Alte informatii

  Beneficii:
  Salariul, pachetul de beneficii și celelalte condiții sunt în concordanță cu nivelul de expertiza si pozitia postului in organigrama.
  - contract pe perioada nedeterminata
  - program 8 ore / zi (vineri zi scurta)
  - bonuri de masa (25 Ron/zi) si bonusuri de performanta