Team Leader - Ploiești

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Decathlon Romania active.


Vezi toate job-urile Team Leader - Ploiești active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Decathlon Romania
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Ploiesti
 • Actualizat la: 13.04.2023
  Job remote: On-site

  Descrierea jobului Cum arată o zi de muncă în Decathlon ca TEAM LEADER?

  În primul rând, trebuie să știi că nu o să ai niciodată două zile la fel. Noi ne dorim ca acest post să fie pentru tine primul pas dintr-un parcurs profesional plin de reușite și promovări. Așadar, îți vom da ocazia să ne descoperi și să ne înțelegi modelul de business, pentru ca mai departe să îți poți alege oportunitatea profesională cea mai potrivită pentru tine (de exemplu: director adjunct, director de magazin sau în serviciile suport: comercial, IT, financiar, logistică, HR, producție).

  Jobul tău de zi cu zi va fi să coordonezi dezvoltarea unuia sau a mai multor sporturi cu ajutorul echipei pe care o să o gestionezi. Pentru a avea succes, va trebui să îți creezi o echipă puternică în jurul tău, ce poate varia de la 3 până la 14 membri. Va trebui să garantezi un management calitativ prin recrutarea coechipierilor care dețin valorile Decathlon: vitalitate, responsabilitate, autenticitate și generozitate, prin a le acorda ajutor în crearea unui plan de dezvoltare personalizat și a avea întâlniri individuale și periodice cu ei.

  La fel ca într-o afacere proprie, împreuna cu echipa ta, vei alege oferta de produse, vei decide poziționarea acesteia, vei stabili acțiuni pentru a dinamiza comerțul, vei gestiona stocul și bineînțeles, vei analiza performanțele economice. Noi credem în puterea exemplului personal, așa că jobul tău va fi unul în magazin, alături de clienți și de echipă.

  În Decathlon, ești încurajat să iei decizii, să fii pro client, să inovezi, să lucrezi în echipă și să fii tu însuți. Astfel, noi te vom încuraja sa iti creezi și să animi un proiect local pe sportul de care ești pasionat, ceea ce înseamnă ca trebuie să cunoști piața sportivă și nevoile reale ale utilizatorilor și să promovezi brand-ul prin organizarea unor evenimente de testare în magazin și în afara lui.

  Ce îți oferim:
  - un mediu de muncă activ cu posibilități multiple de dezvoltare;
  - program de lucru variat și flexibil, in 2 schimburi: full time - 8h, part time - 4h, 6h;
  - training-uri locale și naționale;
  - teambuilding-uri și întâlniri cu echipa pentru a practica sport împreună;
  - asigurare medicală privată;
  - asigurare de viață;
  - reducere la produsele mărci proprii;
  - program intern de recomandări viitori angajați, cu recompensa financiara;
  - bonuri de masă;
  - pachet salarial individualizat, bazat pe propriile performanțe;
  - bonus lunar, în funcție de performanțe;
  - oportunitatea de a investi în companie prin sistemul de acționariat.

  Găsește o carieră în ritmul inimii tale!

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Decathlon Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Decathlon Romania >>