Senior Tax Consultant (f/m)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Lidl Romania active.


Vezi toate job-urile Senior Tax Consultant (f/m) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Angajator: Lidl Romania
Domeniu:
  • Contabilitate Finante
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 29.06.2023
    Remote work: On-site

    Tmpreuna suntem Lidl, angajator de top atat tn Romania cat si tn Europa pentru al saptelea an consecutiv si te asteptam tn echipa noastra pentru a face primul pas tn cariera ta alaturi de noi!

    Rolul tau
    • Vei fi implicat activ tn zona de impozitare: TVA si raportari SAF-T;
    • Vei oferi consultanta fiscala interna si vei tine legatura cu autoritatile fiscale oferind suport pentru inspectii fiscale legate de TVA, audituri interne si externe;
    • Vei urmari modificarile legislative tn materie de TVA si SAF-T, vei comunica efectele acestor modificari care impacteaza activitatea companiei, fiind responsabil de implementarea acestora la nivelul companiei;
    • Vei participa la tnchiderea lunare si reconcilerea conturilor de TVA;
    • Iti vei aduce contributia tn realizarea de prezentari si analize atat catre top managementul local, cat si catre managementul international.
    Oferta noastra

    Tti pregatim un plan de scolarizare personalizat si un trainer dedicat. Pentru ca ne recompensam pe masura angajatii, tti oferim un salariu motivant, tichete de masa si tichete cadou oferite cu diferite ocazii. Pentru ca sanatatea angajatilor este foarte importanta pentru noi, vei avea asigurare medicala privata si asigurare de accidente, tmpreuna cu pachete avantajoase de asigurare medicala pentru membrii familiei. Totodata, tn functie de vechimea tn Lidl vei primi zile de concediu tn plus si o zi cadou cu ocazia zilei de nastere.

    • Ai studii superioare finalizate cu specializarea Financiar- Contabilitate;
    • Ai experienta profesionala de minim 5 ani tn sistemul de taxe si impozite din Romania; constituie avantaj experienta tn companii de audit;
    • Ai cunostinte avansate de MS Office (Excel, Word, PowerPoint); constituie avantaj experienta de lucru tn SAP FI;
    • Cunosti la nivel avansat (scris si vorbit) limba engleza; constituie avantaj cunoasterea limbii germane;
    • Esti o persoana atenta la detalii si ai abilitati foarte bune atat de comunicare, cat si de prezentare si relationare cu managementul.

    Suntem prezenti pe piata din Romania din 2011, timp tn care am crescut ambitios si sustenabil, oferind produse de calitate cumparatorilor, respect partenerilor, proiecte si investitii comunitatilor si mediului si un loc ideal de munca angajatilor nostri. Tn prezent avem peste 270 de magazine, 5 centre logistice si peste 8000 de angajati tn toata tara si am fost desemnati Angajator de Top atat tn Romania cat si tn Europa pentru al patrulea an consecutiv.
    Fie ca angajatii nostri lucreaza tn sediul central, tn centrele logistice sau tn magazine, cu totii se dedica acelorasi valori si motivatiei de a face compania Lidl tn fiecare zi tot mai buna. Noi le oferim sansa sa tsi construiasca o cariera de succes, iar pentru aceasta investim resurse considerabile pentru formarea si dezvoltarea lor pe toate planurile. Doar tmpreuna facem posibila #BucuriaLidl zi de zi!

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Hybrid

    3000 - 3700 RON NET / luna
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (158)