Pilote Développement Electronique (F/M)

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 29.03.2023
  Job remote: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

  Constructor de automobile din 1898, Renault Group este prezent în peste 130 de ţări. Face parte din Alianța cu Nissan si Mitsubishi Motors și are o experiență puternică în electrificare. Mizează pe complementaritea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Lada, Alpine și Mobilize) și propune soluții de mobilitate durabile, inovatoare pentru clienții săi. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 17 000 de angajați inovează în ceea ce privește produsele și bunele practici.

  Cerinte

  Profilul asteptat:

  - Studii superioare tehnice (Specialitatea Electronica, Telecomunicații, Tehnologia informației, Electricitate, Transporturi)
  - experienta in industria automobilui constuie un avantaj
  - experienta in calculatoare/servicii conectate
  - cunostinte arhitectura electrica/electronica
  - cunostinte Ingineria sistemului, managementul cerințelor

  Responsabilitati

  Principalele misiuni:

  Asigura convergenta tehnica produs-proces;
  Verifice coerenta implementarii elementelor tehnice specifice perimetrului racire motor si climatizare vehicul
  Urmareste planul de validare al piesei pentru fiecare proiect vehicul
  Piloteaza planul de dezvoltare al piesei hardware si software
  Gaseste solutiile tehnice pentru calculatoarele si echipamentele elctrice/electronice din perimetrul sau, in fazele de dezvoltare, industrializare precum si productie

  Toate candidaturile vor fi luate in considerare indiferent de nationalitate, gen, dizabilitate, varsta, rasa, culoare, religie, stare de graviditate, identitate de gen sau orientare sexuala.