Leader Ingénierie F/M

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 15.03.2023
  Job remote: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

  Constructor de automobile din 1898, Renault Group este prezent în peste 130 de ţări. Face parte din Alianța cu Nissan si Mitsubishi Motors și are o experiență puternică în electrificare. Mizează pe complementaritea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Lada, Alpine și Mobilize) și propune soluții de mobilitate durabile, inovatoare pentru clienții săi. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 17 000 de angajați inovează în ceea ce privește produsele și bunele practici.

  Cerinte

  Profilul așteptat :

  Studii superioare tehnice
  Intre 3 si 5 ani experiență pe parte de conceptie 3D piese (de plastic constituie un avantaj)
  Gestionare echipa de chargé d'affaire - conceptori, convergenta in transversal proiect (arhitectura, design, proiect, validari etc.), furnizori.
  Abilități : maleabilitate, lucru in echipa este un must;
  Forta de propunere solutii tehnice robuste
  Vizibilitate globala vehicul
  Fluenta in franceza si/sau engleza.

  Responsabilitati

  Responsabilități principale:

  Piloteaza si este responsabil de realizarea conceptiei pieselor din perimetrul sau.
  Valideaza fezabilitatea aplicarii conceptiei produs/proces.
  Se asigura de respectarea procesului de validare a pieselor din perimetrul sau de activitate.
  Contribuie la obiectivele calitate / cost si planning (QCDP)
  Capitalizeaza, pe baza returului sau de experienta din proiecte sau/si viata serie, participând la procesul ce vizeaza ameliorarea continua a standardelor, regulilor de conceptie, cat si a altor elemente (ex: plane de validare; colaborare furnizor/calitate uzina, organizatorice, etc.), alimenteaza politica tehnica meserie
  In urma solicitarii prealabile exprese a angajatorului, desfasoara efectiv activitati de cercetare-dezvoltare aplicativa si/sau de dezvoltare tehnologica, in conditiile stabilite de legislatia incidenta in vigoare.
  Se asigura de arhivarea si validarea in termen a numerizărilor.
  Se asigura de realizarea planelor de studiu, sectiunilor tehnice, sintezei puncte convergenta tehnica / arhitectura / Design, a fiselor jalon pentru fezabilitate macheta, lanturilor de cote, fiselor Isostatism, NDL Check-List, NRL, EQM, LUP etc.
  Respectarea politicilor tehnice si a regulilor de conceptie meserie.
  Respectarea obiectivelor Calitate-Cost-Termene-Mase (QCDP).
  Propuneri pentru ameliorarea calității pieselor si reducerea pretului de fabricatie
  Cunostinte Catia, NewPDM, Matsub, LUP, REVS/OneVAL, ANPQP, NDL, NRL, GDNormes (Corel, Geoexcel, Carelec, SIGNE) / aplicatii birotica.


  Toate candidaturile vor fi luate în considerare indiferent de naționalitate, gen, dizabilitate, vârstă, rasă, culoare, religie, stare de graviditate, identitate de gen sau orientare sexuală.