Leader Engineering Systems Privacy Relay

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 28.03.2023
  Job remote: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

  Constructor de automobile din 1898, Renault Group este prezent în peste 130 de ţări. Face parte din Alianța cu Nissan si Mitsubishi Motors și are o experiență puternică în electrificare. Mizează pe complementaritea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Lada, Alpine și Mobilize) și propune soluții de mobilitate durabile, inovatoare pentru clienții săi. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 17 000 de angajați inovează în ceea ce privește produsele și bunele practici.

  Cerinte

  PROFILUL CANDIDATULUI:
  Capabil să lucreze în mod transversal atât cu echipe tehnice, cât și non-tehnice
  Sintetic
  Dornic să învețe și să mențină cunoștințe profunde despre GDPR (Regulamentul general privind protecția datelor) și subiectele legate de confidențialitate
  Bună înțelegere a constrângerii proiectului pentru a ajuta la găsirea celei mai bune soluții pentru conformitatea cu confidențialitatea, păstrând în același timp performanța proiectului
  Nivel avansat limba engleză
  Cunoașterea GDPR, prelucrarea datelor și cunoștințele de limba franceză sunt atuuri valoroase

  Responsabilitati

  Odată cu dezvoltarea vehiculelor conectate, schimbul de date este în prezent o problemă majoră în industria auto. Acest lucru pune confidențialitatea datelor în centrul preocupărilor noastre și conferă releului de confidențialitate o responsabilitate cheie.

  Împreună cu Ambasadorul de confidențialitate, Privacy Relay asistă SPO (Service Product Owner) în conformitatea serviciilor conectate cu Data Privacy, prin completarea unui formular de prelucrare a datelor în Instrumentul BCSI.

  În acest flux de lucru, fiecare activitate de prelucrare a datelor este analizată, luând în considerare:
  descrierea scopului serviciului minimizarea setului de date în raport cu scopul serviciului. fluxul de date de la serverele de la bord la cele externe temeiul legal care trebuie aplicat (pentru a colecta și trata datele) prelucrarea datelor care se efectuează actorii interni sau externi (Google, etc) implicați

  Releul de confidențialitate contribuie (în cadrul principiului Privacy By Design) la evaluarea impactului asupra confidențialității datelor (DPIA) atunci când o prelucrare a datelor este probabil să aibă un impact cu risc ridicat asupra drepturilor și libertăților persoanelor.

  Clienții sunt din ce în ce mai sensibili la confidențialitatea datelor și cer să-și afirme drepturile, să-și acceseze datele, să le rectifice sau să le ștergă. Privacy Relay coordonează echipele pentru a răspunde acestor solicitări ale clienților în timp util.

  Privacy Relay este, de asemenea, implicat în dezvoltarea de facilitatori pentru îmbunătățirea implementării confidențialității datelor în serviciile conectate, în limita constrângerilor reglementărilor în schimbare.

  Raportează KPI pe subiecte de confidențialitate către Ambasadorul de confidențialitate Renault.

  Toate cererile vor fi luate în considerare indiferent de naționalitate, sex, dizabilitate, vârstă, rasă, culoare, religie, stare de sarcină, identitate de gen sau orientare sexuală.