Leader Engineering Systems Privacy Relay

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Renault Group Romania active.


Vezi toate job-urile Leader Engineering Systems Privacy Relay active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
  • Inginerie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 06.06.2023
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.



    Renault Group se află în avangarda unei mobilități care se reinventează. Având o expertiză unică în domeniul electrificării, Renault Group se bazează pe complementaritatea celor patru mărci ale sale – Renault, Dacia, Alpine și Mobilize, și propune clienților săi soluții de mobilitate durabile și inovatoare. Prezent în peste 130 de țări și având peste 111.000 de salariați, Grupul a vândut 2,1 milioane de vehicule în 2022. Obiectivul nostru este să dezvoltăm soluțiile de mobilitate care să îi apropie pe oameni. Pregătit oricând să facă față provocărilor, atât pe șosea, cât și în competiție, Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Aceasta este centrată asupra dezvoltării de tehnologii și de servicii inedite, precum și a unei game de autovehicule competitive, echilibrate si electrificate. Preocupat de protejarea mediului înconjurător, Renault Group are ambiția de a ajunge la emisii zero de CO2 în Europa în 2040.



    În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 15.000 de profesioniști inovează și mențin standarde ridicate de profesionalism în birourile situate în București, Mioveni, Titu, Pitești și Oarja. În timp ce fiecare loc de muncă din cadrul echipei este unic, cu toții împărtășim o pasiune comună pentru mașini și provocările interesante pe care le prezintă această industrie.

    Cerinte

    PROFILUL CANDIDATULUI:
    Capabil să lucreze în mod transversal atât cu echipe tehnice, cât și non-tehnice
    Sintetic
    Dornic să învețe și să mențină cunoștințe profunde despre GDPR (Regulamentul general privind protecția datelor) și subiectele legate de confidențialitate
    Bună înțelegere a constrângerii proiectului pentru a ajuta la găsirea celei mai bune soluții pentru conformitatea cu confidențialitatea, păstrând în același timp performanța proiectului
    Nivel avansat limba engleză
    Cunoașterea GDPR, prelucrarea datelor și cunoștințele de limba franceză sunt atuuri valoroase

    Responsabilitati

    Odată cu dezvoltarea vehiculelor conectate, schimbul de date este în prezent o problemă majoră în industria auto. Acest lucru pune confidențialitatea datelor în centrul preocupărilor noastre și conferă releului de confidențialitate o responsabilitate cheie.

    Împreună cu Ambasadorul de confidențialitate, Privacy Relay asistă SPO (Service Product Owner) în conformitatea serviciilor conectate cu Data Privacy, prin completarea unui formular de prelucrare a datelor în Instrumentul BCSI.

    În acest flux de lucru, fiecare activitate de prelucrare a datelor este analizată, luând în considerare:
    descrierea scopului serviciului minimizarea setului de date în raport cu scopul serviciului. fluxul de date de la serverele de la bord la cele externe temeiul legal care trebuie aplicat (pentru a colecta și trata datele) prelucrarea datelor care se efectuează actorii interni sau externi (Google, etc) implicați

    Releul de confidențialitate contribuie (în cadrul principiului Privacy By Design) la evaluarea impactului asupra confidențialității datelor (DPIA) atunci când o prelucrare a datelor este probabil să aibă un impact cu risc ridicat asupra drepturilor și libertăților persoanelor.

    Clienții sunt din ce în ce mai sensibili la confidențialitatea datelor și cer să-și afirme drepturile, să-și acceseze datele, să le rectifice sau să le ștergă. Privacy Relay coordonează echipele pentru a răspunde acestor solicitări ale clienților în timp util.

    Privacy Relay este, de asemenea, implicat în dezvoltarea de facilitatori pentru îmbunătățirea implementării confidențialității datelor în serviciile conectate, în limita constrângerilor reglementărilor în schimbare.

    Raportează KPI pe subiecte de confidențialitate către Ambasadorul de confidențialitate Renault.

    Toate cererile vor fi luate în considerare indiferent de naționalitate, sex, dizabilitate, vârstă, rasă, culoare, religie, stare de sarcină, identitate de gen sau orientare sexuală.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (127)