Inscrie-te pentru consiliere gratuită in cariera la Angajatori de TOP Timisoara

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Angajatori de TOP active.


Vezi toate anunturile Inscrie-te pentru consiliere gratuită in cariera la Angajatori de TOP Timisoara active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Management - Consultanta active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Companie: Angajatori de TOP
Domeniu:
  • Management - Consultanta
  • Management Trainee
  • Resurse Umane - Psihologie
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: Student/Absolvent
    Orase:
  • Deva
  • Oradea
  • Timisoara
  • Actualizat la: 20.03.2023
    Remote work: On-site

    Bucura-te la maximum de prezenta profesionistilor din Resurse Umane la Cornerul de Consiliere in Cariera din cadrul Angajatori de TOP Timisoara! 
     

    Ti se vor oferi gratuit sesiuni de consiliere in cariera in urma carora vei: 

    • intelege cum trebuie sa arate CV-ul tau, astfel incat sa convingi inca de la primul interviu; 

    • afla sfaturi despre cum sa te pregatesti pentru prima intalnire cu angajatorul;  

    • identifica pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a avea o reconversie profesionala 

    stii cum sa treci cu succes de interviul de angajare si cum sa iti pui in valoare calitatile la locul de munca. 
     

    Specialistii HR abia asteapta sa iti ofere cele mai cool tips&tricks despre pasii pe care ii poti face pentru a avea cariera la care visezi.  
     



    CAMELIA MACSIM, founder CV MASTERS

    Camelia Macsim, CV Expert și Founder CV Masters, cu experiență națioanală și internațională în optimizarea CV-ului și profilului de LinkedIn, susținând candidați la nivel global să își maximizeze șansele de a fi invitați la interviu. Am redactat și personalizat peste 5000 de CV-uri pentru toate nivelurile de carieră și în ultimii 2 ani, am lucrat cu 300+ manageri de top din România. 




     



    ERICA NEAGU, recruiter la EVERIENCE ROMANIA

    Sunt Erica Neagu si conectez oameni cu oportunitati profesionale. Consiliez si sprijin candidatii spre a actiona, folosind diverse instrumente, in vederea construirii unei cariere cu sens prin utilizarea resurselor proprii si maximizarea potentialului profesional.  
    Creez relatii intre angajati si angajatori prin strategii de resurse umane si de business. 
    Cred cu tarie ca fiecare candidat sau angajat are puterea de a contribui la transformarea unei afaceri intr-o companie de top la nivel national si international. 
    Hai sa povestim despre urmatorul tau pas in cariera la Angajatori de TOP! 




     

    SIMONA VUCEA, specialist Resurse Umane

    Asigurarea activitatea de îndrumare si control a activității de resurse umane; Realizarea recrutării personalului în funcție de evoluția activității asociației, conform procedurilor interne.
    Organizarea activității departamentului de resurse umane si reprezentarea compartimentul de resurse umane;  
    Absolventă a Facultății de Psihologie- Sociologie, având 13 ani experiență in administrarea de personal, am asimilat diferite competențe dobândite în timpul studiilor și la locurile de muncă la care mi-am desfășurat activitatea de-a lungul timpului. 







    NATALIA RONKOV, founder URBAN SOCIALIZING

    Urban Socializing a început cu viziunea de a ajuta companiile și solicitanții de locuri de muncă să găsească o potrivire perfectă. Echipa noastră este pasionată de creșterea și conducerea afacerii dvs. Către succes. Suntem meticuloși în căutările noastre, oferim feedback deschis și prețuim relațiile pe termen lung atât clienții, cât și candidații noștri. Acesta este modul în care reușim să ne dezvoltăm continuu rețeaua și oferă o experiență profesională semnificativă pentru toate părțile implicate.
    Natalia Ronkov: Fondator, catalizator de locuri de muncă, antrenor de carieră




     

    MONICA OANA POPESCU, Consultant Resurse Umane

    Sunt Monica Oana Popescu, Psiholog și Consultant resurse umane, cu o vastă experiență în managementul resurselor umane, în mediul multinațional, activitatea mea desfășurându-se în România și în străinătate, în ariile de: recrutarea și selecția de personal, consilierea în carieră, evaluarea personalului, training și instruire. 
    Pasiunea nativă pentru înțelegerea în profunzime a oamenilor și experiența de peste 18 ani în organizații,  mi-au creionat expertiza de a găsi mereu potrivirea și corespondența ideală între candidați și posturile disponibile din companii.  
    Astfel, cunoscând ambele aspecte, atât înzestrările, aptitudinile, punctele forte și deprinderile candidaților, cât și specificul și cerințele posturilor și organizațiilor, mă consider un ghid de carieră și un consilier eficient, empatic și creativ.
     





     FLORIN BODIN, HR Manager la STC

    Sunt Florin Bodin, și activez de peste 18 de ani în domeniul consilierii și orientării în carieră. De-a lungul timpului, am interacționat cu mii de elevi și studenți, sprijinindu-i să se autocunoască, apoi să își elaboreze propriul plan de acțiune în ceea ce privește educația și viitoarea carieră. Am pregătit și am facilitat interacțiunea studenților cu mediul econmic astfel încât aceștia să își dezvolte experiența căutată de angajatori, încă din anii facultății. 
    O carieră de succes se planifică din timp! Sunt dispus să te sprijin în acest proces. 

     

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Angajatori de TOP. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Angajatori de TOP >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Timisoara,

    Timisoara,

    Timisoara,

    Vezi job-uri similare (25)