UI/UX: Summer Internship 19.06.2023 - 25.08.2023

Angajator: Nagarro
Domeniu:
 • Internship
 • IT Hardware
 • IT Software
 • Tip job: scoala de vara
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Job la nivel national
  Actualizat la: 22.03.2023
  Job remote: Remote(de acasa)
  Scurta descriere a companiei

  NAGARRO este una dintre companiile de servicii IT cu cea mai rapidă creștere, cu peste 18.000 de angajați în 33 de țări și cu o experiență de peste 20 de ani pe piața IT. Lider global în domeniul ingineriei digitale, NAGARRO se distinge prin caracterul său antreprenorial, agil și global, prin mentalitatea CARING și o abordare vizionară. Compania deține un portofoliu complet de digital product engineering, digital commerce și customer experience, managed services, servicii de consultanță în implementarea sistemelor informaționale complexe și alte servicii tehnologice.

  În România, Nagarro s-a extins în 2020, în urma fuziunii cu iQuest, companie specializată în dezvoltare software și parte a aceluiași grup. Astăzi, Nagarro înseamnă peste 850 de profesioniști în toată țara, cu birouri fizice în București, Brașov, Craiova, Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara, conectați la comunitatea globală.

  În ultimii ani, Nagarro a avut o creștere accelerată devenind the fastest growing digital engineering company in the world.

  Cerinte

  Ready, steady, go! What the program covers:

  You will have the opportunity to experience a complete design process of a mobile app (Android, iOS, Flutter), from inception to release. This will include:

  Requirements analysis
  Research activities
  Solution ideation
  User interface activities (taking into account the platform-specific guidelines)
  How to work in a team (including, reviewing each other’s deliverables and interacting with other team members working on different components)
  Demoing your work to clients