Inscrie-te pentru consiliere gratuita in cariera - Angajatori de TOP București

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Angajatori de TOP active.


Vezi toate anunturile Inscrie-te pentru consiliere gratuita in cariera - Angajatori de TOP București active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Management - Consultanta active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Companie: Angajatori de TOP
Domeniu:
  • Internship
  • Management - Consultanta
  • Management Trainee
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Ilfov
  • Actualizat la: 03.04.2023
    Remote work: On-site

    Bucura-te la maximum de prezenta profesionistilor din Resurse Umane la Cornerul de Consiliere in Cariera din cadrul Angajatori de TOP Bucuresti! 
     

    Ti se vor oferi gratuit sesiuni de consiliere in cariera in urma carora vei

    • intelege cum trebuie sa arate CV-ul tau, astfel incat sa convingi inca de la primul interviu; 

    • afla sfaturi despre cum sa te pregatesti pentru prima intalnire cu angajatorul;  

    • identifica pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a avea o reconversie profesionala 

    stii cum sa treci cu succes de interviul de angajare si cum sa iti pui in valoare calitatile la locul de munca. 
     

    Specialistii HR abia asteapta sa iti ofere cele mai cool tips&tricks despre pasii pe care ii poti face pentru a avea cariera la care visezi.


    Inscrie-te AICI pentru a te bucura de o sesiune GRATUITA de consiliere in cariera si hai la Angajatori de TOP!





    RALUCA CULDA, Career Strategist la REINVENTEAZA-TE
     

    ,,Systemic Coach – Expert în transformarea comportamentului uman. Sunt creatoarea unui program unicat in Romania: Noul tau job în 90 de zile. Am peste 17 ani experiență ca Expert în comportament uman în business, peste 12.000 de interviuri realizate in calitate de Angajator, peste 700 de ore de coaching individual si peste 3.000 de ore de training și consultanță și 8 certificări internaționale în domeniul meu de expertiză''






    RODICA VELICHE, General Manager la MINDIT CONSULTING

    ,,Serviciile Mindit sunt preponderent adresate departamentelor de HR, în procesul de recrutare si selecție de personal. Prin background screening sau background check, oferim clienților noștri o analiză a parcursului profesional al candidaților, a competențelor și atitudinilor lor, astfel încât impactul acestora și implicarea în noul mediu de lucru și în cultura internă a organizației să fie bazate pe încredere și onestitate. Procesul presupune verificarea experiențelor profesionale ale candidaților, a zonei legale, studii și certificări, prezența și activitatea în media și social media, ID check, raport de credit, analiză CV - iar Informațiile obținute îi ajută pe profesionistii de HR să ia decizii informate cu privire la potențialul și stabilitatea candidatului pentru postul respectiv.''



    DANA HAAPANIEMI, Career Coach la CAREER PARTNER

    ,,În 20 de ani de experiență profesională am cunoscut atât prespectiva angajatorului, din rolul de conducător al unor departamente de HR, cît și a angajatului care a trăit fie experiența căutării unui loc de muncă, fie satisfacția unei cariere împlinite.  
    Planurile mele profesionale și personale m-au adus în punctul în care, acum 5 ani, am înființat Career Partner pentru a oferi consiliere în carieră profesioniștilor motivați să facă cele mai bune alegeri si să implementeze schimbări benefice pentru cariera lor. 
    Știu ce caută recrutorii în CV-ul unui candidat, știu la ce se uită managerii când decid pe cine să angajeze, știu care sunt ingredientele construirii unei cariere solide.

    Până la târg, îmi poți trimite eventualele tale întrebări la dana.haapaniemi@careerpartner.ro.  Ne vedem la Angajatori de Top!'' 




    GABRIEL CHICIOREANU, Consultant carieră la 4CAREER


    – Training''
    – Comunicare nonverbală 
    – Managementul talentelor 
    – Orientare vocațională 
    – Consiliere în carieră 
    Specializări: 
    prin Great People Inside (avizate de către Colegiul Psihologilor din România). VIA-Consiliere (HPI, HDS si MVPI) prin HART Consulting și HOGAN Assessment,Am o experiență de peste 18 ani în formarea și dezvoltarea echipelor de consultanță și vânzări. Sunt Trainer, Supervizor și Consultant în Carieră, certificat ,



    ANDREEA NISTOR, Senior Recruitment Consultant la GRAFTON RECRUITMENT

    ,,Am o experienta de 5 ani+ in zona de resurse umane, atat pentru agentie cat si in intern. 
    Sunt obisnuita cu procese de recrutare, preponderent in zona finance, sales, marketing si administrativ, BPO/SSC dar nelimitate la acestea. 
    Sunt familiarizata cu interactiunea cu o varietate extinsa de clienti, de la companii mici sau mijlocii pana la multinationale cu un sistem ierarhic complex. 
    Foarte organizata din fire, pun la dispozitia partenerilor pentru care desfasoara procese de recrutare, raportari complexe care, nu de putine ori, ajuta companiile sa isi regandeasca oferta catre candidati sau sa se repozitioneze in raport cu competitia directa din piata. 
    Cu o foarte buna cunoastere a pietei de recrutare, evaluez cu succes compatibilitatea dintre candidat si oportunitatile existente, fiind capabila sa consiliez si directionez candidatii catre acele oportunitati unde au cele mai mari sanse de reusita, in concordanta cu backgroundul professional al fiecaruia.'' 


    NICOLETA PREDUT, Senior Recruitment Consultant la GRAFTON RECRUITMENT
     


    Recrutez preponderent roluri de specialisti 3/5ani+ ca si nivel de experienta, pana la roluri de middle si top management. Activitatea de recrutare se concentreaza dar nu se limiteaza la zona de finance, sales, transporturi, logistica.''
    Sunt familiarizata cu procese complexe desfasurate pentru end useri (clienti) companii mari, adesea internationale, cu stakeholderi locali, regionali sau globali. 
    Partea de business development si account management poate fi de asemenea gestionata de mine, avand in vedere ca stiu foarte bine procesele interne care pot influenta recrutarea si plasarea de forta de munca. 
    Activitatea mea principala se desfasoara in zona de interactiune candidati, atat in procese de recrutare cat si in procese de tip outplacement si consiliere. 
    Am o experienta de 10 ani+ in domeniul resurselor umane, in firme de consultanta si recrutare HR. ,,




    ALEXANDRA ARGHIR, Human Resources Generalist la HKR


    ,,Am fost întotdeauna o persoană empatică, comunicativă și orientată spre oameni. Cu cunoștințe stabile de recrutare, branding de angajator, management de proiect și social media, îmi propun să-mi ating întregul potențial și să-i ajut pe alții să-și atingă propriul potențial.
    Teamworker, deschisa la învățare și dezvoltare continuă, voluntar activ - pe scurt, persoana pe care vă puteți baza întotdeauna, așa cum mă caracterizează adesea oamenii.''




    ROXANA BOTOACA-IONESCU, Financial Services Consultant la NN GROUP


    ,,Peste 20 de ani de experienta in sistemul bancar (Raiffeisen Bank Romania) in pozitii de management in Trezorerie, Operatiuni si Achizitii, avand roluri importante in managementul si imbunatatirea proceselor, coordonarea proiectelor strategice de optimizare si eficientizare a costurilor, fuziuni si achizitii. 
    Experienta in asigurari in roluri de Manager echipa de vanzari si Consultant financiar in cadrul NN Asigurari de Viata si Pensii.  
    Pe parcursul carierei am recrutat, dezvoltat si coordonat echipe peste 200 de oameni. 
    Pasionata de leadership, coaching si dezvoltarea echipelor. ''




    CRISTINA DUMITRU, HR Consultant la EXPAND CONCEPT

    ,,Primele tale alegeri în carieră nu vor fi ultimele!  
    Dar când ai o primă destinație în minte, vei simți mai multă satisfacție pe drumul tău profesional. 
    Te ajut să îți clarifici primii pași în carieră ca să eviți irosirea timpului și energiei tale prețioase și să începi construirea unei cariere satisfăcătoare! 
    Am parcurs drumul pe care pornești tu acum.  
    Am privit în față confuzia, am înfruntat obstacolele și mi-am găsit drumul! Poți și tu să ai o carieră care să te mulțumească! 
    CV-ul este brandul tău personal care îți spune povestea. Merită atenția ta! 
    Adaugi la el ÎNCREDERE în tine, venită din COMPETENȚELE tale.  
    Mai pui forță în ATITUDINEA ta și avem combinația potrivită pentru REUȘITA ta.  
    Te aștept la târgul de joburi pentru a răspunde oricărei întrebări ai, legate de CARIERA ta!'' 



    LOREDANA SERBAN, HR manager


    ,,Numele meu este Loredana Șerban și sunt în prezent Consilier în Carieră și Manager Resurse Umane în cadrul unui ONG global. Am o experiență profesională de peste 18 ani, în care am lucrat în departamentele de secretariat, financiar-contabil, resurse umane, traducere și interpretare limba engleză, cercetare-dezvoltare (scriere tehnică în limba engleză) în cadrul unei instituții de învățământ superior de stat din România, în cadrul unor societăți românești, în cadrul unei companii multinaționale și acum în cadrul unui ONG global.
    Dacă vrei să descoperi calea către locul de muncă, meseria sau profesia care te-ar împlini, hai să pornim împreună acest demers!”



    FLORIN MANOLESCU, CEO Academia Testării

    ,,Sunt CEO și co-fondator Academia Testării, furnizor de cursuri specializate și consultanță în testare software. Florin și-a început cariera în testarea gaming în 2006, iar după scurt timp a evoluat către profesia de testare software, unde activează de mai bine de 13 ani. Prin expunerea sa în mijlocul proceselor de testare din varii industrii, Florin a acumulat o experiență bogată care i-a permis să identifice lacune în piața locală, lucru care în definitiv l-a motivatat să pornească propria afacere în domeniu, în 2017. Pasionat de profesia de testare software și motivat să contribuie la dezvoltarea acesteia în România, Florin este mândru că în urma demersurilor inițiate de compania pe care o conduce, Ministerul Muncii și Protecției Sociale a decis introducerea ocupației de analist testare software în nomeclator.”





    OANA URSE, Consultant

    ,,Așa cum suntem activi atunci când ne căutăm un job, la fel de implicați să fim și când îi ajutăm pe ceilalți să-și obțină locuri de muncă. Am pornit de la un share al poveștii unui cuplu cu pensii de 700 de RON – ei nu cereau bani, ci să lucreze. Am dat mai departe anunțul și a ajuns la un director de companie care i-a angajat. Asta e ceea ce m-a motivat să continui să public anunțurile oamenilor în căutare de joburi. E important pentru mine ca oamenii să vadă că un share nu e în van, ci chiar îi poate aduce cuiva un loc de muncă. Nu e nicio rușine să cerem ajutorul. De-aceea, vă aștept la corner să ne cunoaștem și să-mi lăsați anunțurile voastre!”




    CORINA NEAGU, HR Consultant

    Îmi place foarte mult fiecare zi din viața mea, fiind pe deplin susținută de familie, și cred că misiunea mea este să fac bine, să contribui la schimbări pozitive în viața oamenilor și să readuc umanul în „resursele umane”.De asemenea, scriu pentru diferite publicații online, sunt formator și evaluator autorizat și partener a două companii ale căror instrumente le folosesc în procesele de design și dezvoltare organizațională, recrutare, centre de evaluare etc. Lucrul cu oameni din întreaga lume (susțin workshop-uri de resurse umane și management în Asia din 2015 și sunt profesor de business și HR la Link Academy din București) este uimitor, prin urmare îmi propun să ofer excelență în tot ceea ce fac: recrutare, proiectare organizațională și dezvoltare, formare, centre de evaluare, coaching, mentoring, consultanță în resurse umane. Am fondat Dare (Development Advice & Resources) în 2016 fiind cu adevărat conștientă că pot aduce valoare multor oameni și multor companii prin ceea ce fac cel mai bine: descoperind potențialul în oameni și făcându-l să funcționeze pentru a-și atinge obiectivele. ,,I am the "H" in HR, International HR Consultant, Trainer, Coach (Executive, Career, Wellbeing) #bringing human back into HR#. 


    ANCA SUMANARU-VASILIU, Communication Responsible la AUTOLIV

    ,,Comunicarea este o parte esențială a existenței mele, e cheia pe care o folosim cu toții, mai mult sau mai puțin eficient, pentru deschiderea minților și a inimilor deopotrivă. Pasiunea mea? Oamenii. Scopul meu este să-i înțeleg cât mai bine ca să pot ajunge mai aproape de nevoile lor. Uităm câteodată că-n ​​spatele oricărui profesionist se află o ființă umană, cu nenumărate vise și dorințe. Odată descoperite, ele sunt cele care ghidează o carieră. Trebuie doar să ai suficientă răbdare și ochi suficient de atenți pentru identificarea rolurile potrivite fiecărui viitor coleg. Sunt un om entuziast, curios, adaptabil, îndrăzneț, un om care caută binele în ceilalți, care ar alege oricând echipa în detrimentul singularității, și care e convins că fiecare dintre noi e unic și merită acceptat exact așa cum este.”





    MAGOR CSIBI, Head of Leadership and Organizational Culture Practice at Trend Consult Group

    ,,Tot cea ce fac este despre impact, dar nu despre impactul perceput din perspectiva mea. Mi-a luat ceva timp ca să-mi dau seama că nu cifrele sunt cele care contează, ci impactul resimțit de cei cu care interacționez, cu care lucrez.  Mă bucur că pot lucra zilnic cu oamenii care vor binele colegilor și binele organizațiilor în care activează. Pot să vorbesc despre greșelile mele, dar și despre valorile în care cred, ca să construim un alt fel de a munci, alte forme de leadership și alte forme de cultură organizațională.”

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Angajatori de TOP. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Angajatori de TOP >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Cluj Napoca, Timisoara,

    Vezi job-uri similare (154)