Web development – cum te pregatesti pentru interviu la inceput de drum

Companie: Capgemini Romania
Domeniu:
 • Educatie - Training
 • IT Hardware
 • IT Software
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Ploiesti
 • Actualizat la: 20.03.2023
  Job remote: On-site
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin, Facebook sau Google pentru a rezolva si mai rapid.


  31 martie | 12:00 | 45 minute  | Sala B
   

   Ia parte la workshopul sustinut Capgemini Romania alaturi de specialistii in domeniu si vei invata:

  -Cum sa te pregatesti pentru viitoarea cariera in IT&C, cum alegi un domeniu care ti se potriveste, care sunt pasii urmatori odata ce ai ales in ce directie te indrepti.

  - Ponturi: ce să verifici înainte de a trimite CV-ul și cum să te prezinți la interviu.  

  - Invata sa-ti prezinti punctele forte: impact si lucruri care conteaza pentru angajator, dar care nu sunt poate vizibile 100% intr-un anunt de angajare.  

  - Exemple din zona Tech: vom trece in revista structura aplicatiilor web, protocoale de comunicatie, modul de functionare al unui browser, tehnici de optimizare.  

  - Nu neglija pregatirea ta in domeniul Cloud: in ziua de azi exista foarte multe resurse care te pot ajuta experimentezi in mediul Cloud.

   

   Capgemini Romania, se afla in fruntea inovatiei pentru a raspunde la intreaga sa gama de nevoi ale clientilor si pentru a oferi experiente de tip "customer-first". 
  Consultantii din Bucuresti, Cluj si Brasov sunt experti in servicii de business si tehnologie, cu cunostinte in domenii precum Java, Open Source, NET, C++, testare si Agile. In plus, ei ofera o gama larga de servicii de inginerie mecanica si dezvoltare de sisteme inteligente, inclusiv dezvoltarea infrastructurii TIC.


  Accesul la workshop este GRATUIT, dar locurile sunt LIMITATE.
  Speaker:

  Dragos Moraru
  Engineering Manager Capgemini Romania

  Experienta in designul si implementarea aplicatiilor web, pasionat de VR/AR si Metaverse. Am organizat programe de internship pentru studenti pentru a le face mai usor drumul catre domeniul pe care si-l aleg. In timpul liber baschet si bowling.
  📍 Unde are loc evenimentul?

  Sala Palatului, Strada Ion Campineanu 28, Bucuresti


   De ce sa participi la workshop:

  sa se intalneasca direct cu reprezentantii companiei
  sa intalnesti oameni la fel de pasionati ca si tine
  fa un pas in cariera ta si dezvoltati competentele


  In timpul workshopului, vei avea ocazia sa te inscrii automat la un giveaway pentru o bratara de fitness Huawei Band 7 🎁 impreuna cu un certificat de participare. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi chestionarul de feedback la finalul workshopului.

   

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.