Analist servicii client (F/M)

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Mioveni
 • Job la nivel national
  Actualizat la: 27.03.2023
  Job remote: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

  Constructor de automobile din 1898, Renault Group este prezent în peste 130 de ţări. Face parte din Alianța cu Nissan si Mitsubishi Motors și are o experiență puternică în electrificare. Mizează pe complementaritea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Lada, Alpine și Mobilize) și propune soluții de mobilitate durabile, inovatoare pentru clienții săi. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 17 000 de angajați inovează în ceea ce privește produsele și bunele practici.

  Cerinte

  Profil cautat :

  Studii superioare

  Experienta in prelucrarea bazelor de date ar fi utila

  Cunoștințe bune operare PC – MSOffice (Word, Excel, PPT)

  Cunoștințe de limba Engleză (avansat), Franceza (avansat/ mediu)

  Disponibilitate pentru deplasări

  Gândire structurata si adaptare cu ușurință la utilizarea diverselor aplicații

  Persoană proactivă, care are capacitatea de a lucra într-un mediu dinamic

  Capacitate de intelelere logica si rigurozitate

  Capacitate de analiza/sinteza si priorizarea sarcinilor

  Capacitate de lucru in echipa si in transvers

  Responsabilitati

  Responsabilitati :

  Inregistrare informatii clienti in baza unica de date CMDM / R-Force – Baza de date Clienti / Prospecti Dacia-Renault-Nissan.

  Corecteaza si prelucreaza bazele de date clienti/ prospecti pentru actiuni specifice Dacia-Renault-Nissan (marketing direct, OTS)

  Realizeaza actiuni specifice Dacia/ Renault/ Nissan (actiuni de marketing direct, calificare baza de date, telemarketing) in scopul cresterii vanzarilor VN si ApV.