Analist Chimist Controlul Calitatii (Temporar), Sindan Pharma

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Teva | Sindan Pharma active.


Vezi toate job-urile Analist Chimist Controlul Calitatii (Temporar), Sindan Pharma active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Controlul calitatii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Farmacie - Medicina active pe Hipo.ro

Angajator: Teva | Sindan Pharma
Domeniu:
  • Controlul calitatii
  • Farmacie - Medicina
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 31.03.2023
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Who are we?


    Teva is a global pharmaceutical leader and the world's largest generic medicines producer, committed to improving health and increasing access to quality health solutions worldwide. Our employees are at the core of our success, with colleagues in over 80 countries delivering the world's largest medicine cabinet to 200 million people every day. We offer a uniquely diverse portfolio of products and solutions for patients and we've built a promising pipeline centered around our core therapeutic areas. We are continually developing patient-centric solutions and significantly growing both our generic and specialty medicines business through investment in research and development, marketing, business development and innovation. This is how we improve health and enable people to live better, healthier lives. Join us on our journey of growth!

    Cerinte

    Cerintele principale ale acestui post sunt:


    - Diploma absolvire Facultate de Chimie (Universitate sau Politehnica) sau Farmacie
    - Constituie avantaj experienta in domeniul industriei farmaceutice (in special Controlul Calitatii)
    - Experienta si eficienta in operarea echipamentelor de laborator
    - Experienta in elaborarea si validarea metodelor de lucru analitice
    - Experienta de lucru in tehnici de cromatografie (HPLC, GC)
    - Abilitati demonstrate de planificare si organizare
    - Capacitate de lucru in echipa, onestitate si sociabilitate
    - Abilitati de operare calculator si bune cunostinte de engleza

    Responsabilitati

    Descrierea jobului:


    - Efectuarea de teste si analize fizico-chimice pentru produsele Sindan Pharma conform metodelor de analiza/monografiilor compendiale
    - Analize fizico-chimice HPLC, GC si non-cromatografice ale materiilor prime si produselor finite (interfazic, finit, stabilitate)
    - Validarea metodelor analitice HPLC/GC/AAS/UV de determinare a substantelor active si impuritatilor, pentru controlul de calitate si „cleaning” al produselor Sindan Pharma
    - Cunosterea si respectarea Procedurilor de Operare Standard in conformitate cu GMP
    - Participarea la elaborarea fiselor de reactivi/ Procedurilor de Operare Standard/diverselor documente
    - Semnalarea necesitatii achizitionarii de reactivi, solutii titrate, coloane cromatografice, substante de referinta, accesorii de laborator, sticlarie si alte materiale necesare desfasurarii unei activitati continue in laboratorul de analize fizico-chimice

    Alte informatii

    Descrierea companiei Sindan Pharma

    Sindan este o companie producătoare de produse farmaceutice (produse injectabile si orale) pentru tratamente oncologice, înființată în 1991, pe structura secției de cercetare și producție a Institutului Oncologic București.
    În anul 2000, Sindan a fost certificată conform standardelor de calitate Good Manufacturing Practice si in prezent livreaza produse in peste 75 de tari.
    În martie 2006, grupul islandez Actavis a cumpărat compania Sindan si in 2016, Teva a achiziționat divizia de generice (Actavis Generics) a producătorului global Allergan (din acest an Sindan devenind parte a grupui Teva).
    În urma achiziției globale, portofoliul Teva în România s-a extins prin preluarea fabricii de medicamente oncologice destinate atât consumului intern, cât și exportului – Sindan Pharma.
    Teva este lider mondial în industria farmaceutică datorită portofoliului de peste 3.500 de produse pe care îl deține, in cele peste 60 țări în care compania activează.
    În fiecare zi, aproape 200 de milioane de oameni din întreaga lume iau un medicament Teva.
    Încă de la înființarea Teva în 1901, la Ierusalim, modul nostru de lucru a fost conturat de oameni care au rămas fideli începuturilor noastre modeste.
    Conducerea noastră a stat sub semnul tenacității, spiritului antreprenorial și ambiției de a îmbunătăți viețile oamenilor.
    În prezent, Teva acoperă nevoile de tratament pentru sute de mii de pacienți din România având un portofoliu extins de medicamente generice, inovative, OTC-uri și cosmetice, destinate afecțiunilor din urmatoarele arii terapeutice: Neurologie, Psihiatrie, Hematologie, Afecțiuni Respiratorii, Oncologie, Cardiologie, Boli Infecțioase, Durere, Endocrinologie.
    Pe termen mediu și lung, Teva România își propune să rămână o companie cu un portofoliu extins și diversificat, care să răspundă, inclusiv, unor nevoi terapeutice neacoperite în prezent, prin produsele noi care urmează să fie lansate.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    6000 - 7500 RON NET / luna
    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (23)