Internship IT/Achizitii/Marketing/Data

Angajator: Auchan Retail Romania
Domeniu:
 • Internship
 • IT Software
 • Marketing
 • Tip job: part-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 28.03.2023
  Job remote: On-site
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
  Scurta descriere a companiei

  Auchan Retail este o companie de familie cu o prezență internațională, o companie umană și îndrăzneață. Un comerciant care se schimbă într-o lume aflată în schimbare și care vine în întâmpinarea consumatorilor tot mai interesați de starea lor de bine – Auchan are ambiția de a le schimba viața.

  Pentru că Auchan Retail nu este doar un distribuitor, ci un comerciant care își selectează produsele și furnizorii, care își cunoaște clienții. Un comerciant care îmbină avantajele digitalului cu cele ale magazinelor fizice pentru a propune clienților săi o experiență personalizată. Un comerciant care își transformă spațiile în zone de viață și de cumpărături, de petrecere a timpului liber în mod plăcut.
  Auchan Retail este preocupat atât de clienții cât și de angajaţii şi partenerii săi, acordându-le prioritate, în toate proiectele sale.

  Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine: motivați, implicați, responsabili și ambițioși. Dacă îți doreșți să activezi într-un mediu de lucru civilizat și colegial, cu numeroase posibilități de împlinire profesională, trimite CV-ul direct pe acest site sau crează-ți cont pe site-ul Auchan, secțiunea Carieră.

  Cerinte

  ● Student/ă
  ● Promovabilitate de 100% a examenelor și o medie de minim 8 pe ultimul an de studiu (dovedită prin adeverință de la facultate) - nice to have
  ● Competențe digitale
  ● Spirit pozitiv si optimism

  Responsabilitati

  ● Participare si implicare activa in programele de formare
  ● Asimilarea rapida a cunostintelor si abilitatilor necesare domeniului de interes
  ● Livrarea sarcinilor atribuite de catre managerul direct in cadrul proiectelor in care vei fi implicat/a
  ● Lucru si teme de cercetare si invatare, atat individuale cat si de grup
  ● Respectarea procedurilor si modurilor de lucru, conform rolului si departamentului unde este alocat/a
  ● Contributia cu intrebari, idei, propuneri

  Alte informatii

  Programul se deruleaza in 2 etape :
  1. Induction -> descoperirea companiei, a principalelor departamente si procese organizationale si a principalelor instrumente de lucru
  2. Practice ->sub coordonarea unui indrumator direct, intern-ul asimileaza cunostinte si abilitati practice prin formare, tutorat si shadowing

  3. Programul de lucru
  - part-time 4 ore pe zi (6 luni) sau
  - full-time 8 ore pe zi (3 luni)

  Mod de lucru:
  Hibrid, office + work from home
  Ce oferim
  ● Bursa de internship.
  ● O experiență de învățare uimitoare, concepută pentru a crea oportunități pe tot parcursul vieții, care să vă modeleze viitorul așa cum doriți. Începe de aici, crește aici!
  ● Noi abilități, conexiuni, vei beneficia de resursele companiei,
  ● Experiență valoroasă și pentru a întrerupe cercul vicios „nu am experiență – nu mă pot angaja; iar dacă nu mă pot angaja – nu pot acumula experiență“, ținând cont de faptul că perioada de internship este considerată vechime în muncă.

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Auchan Retail Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Auchan Retail Romania >>