Youth Speak Forum 2023 | 25-26 Aprilie

Companie: AIESEC in Romania
Domeniu:
 • Educatie - Training
 • Fundatii - Voluntariat - ONG
 • Internship
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Anunt la nivel national
  Actualizat la: 24.03.2023
  Job remote: On-site
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin, Facebook sau Google pentru a rezolva si mai rapid.


  🧠 Știai că 89% dintre tineri consideră că pot avea o contribuție individuală asupra schimbărilor climatice?

  📢 Youth Speak Forum este un eveniment pentru tineri care își propune să atragă atenția asupra tematicilor de interes social, concentrându-se pe rezolvarea problemelor de actualitate din România.

  📅 Pe 25 și 26 aprilie vorbim despre Consum și Producție Responsabile și Acțiune Climatică în mai multe sectoare din România. ⚖

  💡 În prima zi vei avea parte de workshop-uri și keynote-uri facilitate de partenerii noștri (to be announced) prin care îți poți îmbogăți perspectivele despre responsabilitatea noastră față de mediul înconjurător și despre cum fiecare dintre noi are un rol în crearea unui viitor mai sustenabil.

  🌱 În cea de-a doua zi vom implementa World's Largest Lesson, o inițiativă prin care facilităm ateliere de lucru elevilor din școlile din București, bazate pe subiectele discutate în prima zi a evenimentului.

  Locurile la eveniment sunt limitate! Înscrie-te într-una sau în ambele zile, aici.

   

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.