Electrician exterior Abatorul Freidorf Timisoara

Angajator: Smithfield România
Domeniu:
 • Altele
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 30.03.2023
  Job remote: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Compania Smithfield România este prezentă pe piața din România, dezvoltând de-a lungul timpului un model de afacere integrată, de succes, în urma investițiilor de peste 600 milioane USD, realizate până în prezent. În cadrul grupului nostru funcționează în sistem integrat Divizia Ferme (divizia creștere porcine), Divizia Carne Proaspătă și Divizia Mezeluri (Elit și Maier Com).
  Furnizăm zilnic produse din carne, proaspete și sănătoase, milioanelor de consumatori, având un impact pozitiv asupra comunităților în care trăim și ne desfășurăm activitatea. Producem în sistem integrat carne de porc de cea mai bună calitate, stabilind totodată cele mai înalte standarde de calitate în industria de profil.

  Smithfield România se implică continuu în programe de dezvoltare sustenabile, de impact, în comunitățile din zonele în care ne desfășurăm activitatea și investește în dezvoltarea profesională a celor peste 4000 de angajați din România.
  Smithfield România înseamnă, în primul rând, o echipă profesionistă, implicată 100%. Smithfield România cunoaște importanța unei culturi organizaționale care inspiră. Comunicăm transparent cu angajații și creăm contexte pentru a propune idei și soluții de îmbunătățire continuă, astfel încât să conlucrăm într-un mediu plăcut, sigur și inovativ.

  Prin contribuția tuturor membrilor săi, echipa noastră excelează și susține proiecte de amploare. Suntem în prezent lider de piață în zootehnie și industria alimentară din România.

  Cerinte

  Studii medii, calificare in domeniu (scoala profesionala/liceu energetic sau industrial cu profil electric);
  Experienta in domeniu minim 2 ani constituie un avantaj.

  Responsabilitati

  Asigura suport pentru electricienii care apartin atelierului electric exterior;
  Supravegheaza si asigura functionarea in parametri a instalatiilor si echipamentelor electrice;
  Intervine in caz de avarii electrice, remediaza si raporteaza interventiile efectuate; Semnaleaza orice avarie sau situatie care poate interveni la punctul de lucru; Efectueaza mentenanta electrica a echipamentelor/ tablourilor/ retelelor conform programului de mentenanta;
  Supravegheaza buna functionare a automatizarilor aferente: centrala termica, a statiei de epurare, uzinei frig si gospodariei de apa.

  Alte informatii

  Salariu atractiv, scutiri de taxe conform noii legi de impozitare aplicata industriei alimentare;
  O masă caldă asigurată de companie (felul I, felul II);
  Tichete de masa-15 lei;
  Prime de Paște și de Crăciun;
  Transport asigurat din Timisoara si unele zone limitrofe;
  Pachet cu carne proaspătă de porc de Crăciun;
  Asigurare medicală pentru a efectua anumite investigații la o clinica privată de sănătate;
  Ore suplimentare plătite conform legislației;
  Servicii sportive;
  Programe de training si dezvoltare