STAGIU DE PRACTICĂ @KPMG BUCUREȘTI | AUDIT DELIVERY ACADEMY

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile KPMG in Romania active.


Vezi toate job-urile STAGIU DE PRACTICĂ @KPMG BUCUREȘTI | AUDIT DELIVERY ACADEMY active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Juridic active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management - Consultanta active pe Hipo.ro

Angajator: KPMG in Romania
Domeniu:
  • Contabilitate Finante
  • Juridic
  • Management - Consultanta
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 22.03.2023
    Remote work: On-site

    Aplică la Stagiul de practică KPMG România

    Compania KPMG România derulează un program de practică organizat in cadrul Departamentului Audit Delivery Academyadresat studenților din anul 2 (program de licență) sau studenților înscriși în cadrul programelor de masterat, care vor forma noua generație de auditori juniori sau consultanți fiscali. 

    KPMG pune la dispoziția studenților un stagiu de practică în care științele din domeniile economiei dobândite în facultate sunt aplicate practic în combinație cu metodologii noi și programe de automatizare a proceselor. Acest stagiu de practicsă se desfășoară într-un mediu multicultural, dinamic, unde profesioniștii KPMG lucrează în colaborare cu clienți, membrii conducerii executive, membrii consiliilor de administrație, reprezentanții organismelor de reglementare și ai mediului academic pentru a înțelege mediul de afaceri în continuă schimbare.

    Ideea de bază programului de practică: KPMG își propune să ofere sesiuni de training si workshop-uri aplicate ce îi vor ajuta pe practicanți să se pregatească pentru cariera în domeniul auditului financiar sau consultanței fiscale.

    Dacă ești interesat să îţi desfăşori stagiul de practică în cadrul departamentului Audit Delivery Academy al companiei KPMG, poţi aplica chiar acum! Studenții interesați pot trimite CV-ul, menţionând că sunt studenţi în anul 2 (licență sau masterat) şi că doresc să aplice pentru un stagiu de practică. :)

    #comeasyouare

     

    KPMG în România & Moldova este o firmă membră a rețelei internaționale KPMG, care are birouri în 154 țări și peste 207.050 de profesioniști în toată lumea.

    KPMG în România & Moldova are în prezent peste 1000 de profesioniști, atât cetățeni români și moldoveni, cât și străini (expatriați), combinând astfel experiență locală cu know-how-ul internațional. Elementul de bază al succesului nostru îl constituie calitatea și mix-ul de competențe ale profesioniștilor KPMG dezvoltate continuu prin cursuri și programe de dezvoltare profesională, dar si personală.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Otopeni,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Buftea, Otopeni,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Otopeni,

    Vezi job-uri similare (162)