Risk Specialist – Data Management (SQL)

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 26.03.2023
  Job remote: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

  Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

  BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

  In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

  Cerinte

  What will help you be successful:

  - Economic/IT studies;
  - Minimum 2 years’ experience in the field;
  - Medium knowledge of SQL/SAS/Access;
  - Medium knowledge of risk management;
  - Medium knowledge of English;

  Responsabilitati

  How you will contribute:

  - Ensure data quality and data management for all the division's reports;
  - Extract reconciled data from the Local Data Warehouse, using SQL;
  - Contribution in projects' business analysis with impact in Local Data Warehouse for the risk concepts;
  - Test the technical impact for risk concepts, using SQL;
  - Provide support for the new colleagues.

  Alte informatii

  Sounds like you'd be a good fit? Well, check out what we provide for our passionate people:

  - Attractive salary;
  - 13th salary if all fixed requirements are met;
  - Work-life balance and flexible schedule;
  - Accessible & modern head offices in Grozavesti Area;
  - A very flexible work from home policy;
  - The opportunity to develop yourself in one of the most important banking institutions from - - Central and Eastern Europe;
  - Private medical insurance;
  - Up to 27 vacation days depending on your years of experience;
  - Paid days off for unexpected events;
  - Free day on your birthday;
  - Banking and private pension benefits;
  - Flexible benefit plan through Benefit online platform.

  Your personal data is processed by BCR according with the provisions of the General Data Protection Regulation. We perform data processing activities necessary for the conclusion of the employment contract on the legal obligation and legitimate interest. The recruitment process does not involve automated profiling or decision-making processes.
  You have the following rights: right to be informed, right of access, right to rectification, right to erasure, right to restrict processing, right to data portability, right to object, not being subject of an automated individual decision and to appeal to ANSPDCP or the competent courts, in case you consider it necessary.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BCR. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BCR >>