Risk Management Specialist

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Risk Management Specialist active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 24.03.2023
  Job remote: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

  Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

  BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

  In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

  Cerinte

  What will help you be successful:
  University degree in economics;
  At least 2 years of experience in a similar job;
  Knowledge of Python, SAS, SQL or VBA is a plus;
  Proficiency in English.

  Responsabilitati

  How you will contribute:
  Responsible for elaborating credit risk analysis on different loan portfolios for internal stakeholders in collaboration with other departments;
  Forecasting main credit risk indicators for bank and subsidiaries;
  Monitoring and reporting indicators related to credit risk and portfolio concentrations;
  Provide support for IT implementation of credit risk related processes;

  Alte informatii

  Sounds like you'd be a good fit? Well, check out what we provide for our passionate people:
  The opportunity to develop yourself in one of the most important banking institutions from Central and Eastern Europe;
  Flexible working schedule and work from home policy;
  Accessible & modern head offices in Grozavesti Area;
  Private medical insurance;
  Up to 27 vacation days depending on your years of experience;
  Days off for unexpected events;
  Free day on your birthday;
  Banking and private pension benefits;
  Flexible benefit plan through Benefit online platform.

  Your personal data is processed by BCR according with the provisions of the General Data Protection Regulation. We perform data processing activities necessary for the conclusion of the employment contract on the legal obligation and legitimate interest. The recruitment process does not involve automated profiling or decision-making processes.
  You have the following rights: right to be informed, right of access, right to rectification, right to erasure, right to restrict processing, right to data portability, right to object, not being subject of an automated individual decision and to appeal to ANSPDCP or the competent courts, in case you consider it necessary.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BCR. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BCR >>