Spécialiste Métier R&S Com (F/M)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Renault Group Romania active.


Vezi toate job-urile Spécialiste Métier R&S Com (F/M) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
  • Inginerie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 17.05.2023
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.



    Renault Group se află în avangarda unei mobilități care se reinventează. Având o expertiză unică în domeniul electrificării, Renault Group se bazează pe complementaritatea celor patru mărci ale sale – Renault, Dacia, Alpine și Mobilize, și propune clienților săi soluții de mobilitate durabile și inovatoare. Prezent în peste 130 de țări și având peste 111.000 de salariați, Grupul a vândut 2,1 milioane de vehicule în 2022. Obiectivul nostru este să dezvoltăm soluțiile de mobilitate care să îi apropie pe oameni. Pregătit oricând să facă față provocărilor, atât pe șosea, cât și în competiție, Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Aceasta este centrată asupra dezvoltării de tehnologii și de servicii inedite, precum și a unei game de autovehicule competitive, echilibrate si electrificate. Preocupat de protejarea mediului înconjurător, Renault Group are ambiția de a ajunge la emisii zero de CO2 în Europa în 2040.



    În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 15.000 de profesioniști inovează și mențin standarde ridicate de profesionalism în birourile situate în București, Mioveni, Titu, Pitești și Oarja. În timp ce fiecare loc de muncă din cadrul echipei este unic, cu toții împărtășim o pasiune comună pentru mașini și provocările interesante pe care le prezintă această industrie.

    Cerinte

    - Studii superioare tehnice (Specialitatea Electronica, Telecomunicații, Tehnologia informației, Electricitate, Transporturi)
    - Competențe tehnice: cunoștințe de electronică sau telecomunicații / cunoștințe de inginerie automobile sau transporturi / cunoștințe arhitectură software si microcontrolere / cunoștințe testare software îmbarcat;
    - Abilitați: Comunicare și lucru în transversal / Atitudine proactivă (anticipare, gestionare riscuri) / Gândire structurată, rezistență la factori de stres exteriori / Spirit de analiză, sinteză și reporting / Spirit de echipa / Abilități de prezentare/animare;
    - Limbi străine: Engleză și/sau Franceză – nivel avansat

    Responsabilitati

    Spécialiste Métier R&S Com se afla in UET SIA3 RSC & Mulets din cadrul Serviciului DE-SI, directia DE-S/RTR si este localizat la Bucuresti, RBC. Nivel de raportare: Șef UEL;

    Rol:
    - Creaza si verifica respectarea caietelor de sarcini pentru implementarea protocoalelor de comunicatie in ECU-urile imbarcate in vehicule.
    - Dezvolta, mentine la zi si aplica procedurile de validare unitara pentru asigurarea respectarii specificatiilor de comunicatie din calculatoare.
    - Realizeaza, mentine la zi si configureaza testele automate de validare a bunei integrari in ecosistemul autovehicul a protocoalelor de comunicatie implementate in ECU-uri.


    Responsabilități:
    - Intocmeste impreuna cu PDE-ul (Pilot Dezvoltare Electronica) specificatiile ECU-ului precum si planul de validare hardware si software a etajului de comunicatie pentru a fi trimise catre furnizori. / Evalueaza returul pachetului RFQ (Request for Quotation) inainte de nominalizarea furnizorului ECU-ului pentru a identifica potentiale probleme care pot aparea din punct de vedere RSC.
    - Se asigura de resectarea specificatiilor RSC prin analizarea rezultatelor validarilor unitare software si hardware efectuate de furnizori. / In cazul neconformitatilor descoperite, planifica si urmareste actiunile intre expertii meserie, PDE si furnizor pentru a le rezolva.
    - Verifica pe PIE (Platforma Integrare Electronica) si/sau Vehicul retelele de comunicatie (masuratori electrice, respectarea mesageriei, protocoale) pentru declararea conformitatii intersistem. / In cazul in care sunt intalnite neconformitati in urma acestor validari, deschide RA (Raport Anomalie) pentru a fi corectate.
    - Mentine la zi sinteza validarilor software si hardware efectuate precum si anomaliile intalnite pentru capitalizarea acestora. / Urmareste planningul proiectelor si cere corectii pentru neconformitatile descoperite pentru a asigura maturitatea proiectelor la jaloane din punct de vedere RSC. / Furnizeaza la jaloane proiect catre CUEL (Sef unitate Elementara de Lucru), Arhitect si IST sinteza din punct de vedere retele de comunicatie, punctele dure si planurile de actiune asociate pentru a aduce proiectul la stadiul de conformitate.
    - Mentine la zi lista necesitatilor intersystem (ISR-urilor) si defineste solutii tehnice pentru acestea in procesul de creare al mesageriilor CAN si/sau LIN.
    - Dezvolta, intocmeste si verifica conformitatea topologiei retelelor de comunicatie pentru a asigura mediul optim de transmitere a datelor.

    Alte informatii

    Toate candidaturile vor fi luate în considerare indiferent de naționalitate, gen, dizabilitate, vârstă, rasă, culoare, religie, stare de graviditate, identitate de gen sau orientare sexuală.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Remote

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (332)