Sofer distributie

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BECIUL DOMNESC SA active.


Vezi toate job-urile Sofer distributie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Transporturi active pe Hipo.ro

Angajator: BECIUL DOMNESC SA
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Transporturi
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Focsani
 • Actualizat la: 18.03.2023
  Job remote: On-site
  Scurta descriere a companiei

  POVESTEA NOASTRĂ ÎNCEPE AICI!

  Înfiinţată în anul 1949, Beciul Domnesc este unul dintre cei mai mari producători de vinuri din România.

  Compania exploatează astăzi peste 1.500 de hectare cultivate cu viţă de vie nobilă, amplasate în renumitele podgorii: Cotești, Odobești, Panciu și Huși. Cea mai renumită dintre crame este Crama Beciul Domnesc, construită în secolul al XV-lea, cramă monument istoric, inclusă în patrimoniul cultural al României. Aici sunt păstrate peste 100.000 de sticle de vin, cele mai vechi datând din 1949, numărul lor crescând an de an.

  În plantațiile noastre regăsim struguri negri, roze și albi, din soiuri care ne pot oferi vinuri neutrale, semi-aromate sau aromate, pe care le vinificăm pentru a obține vinurile seci, demiseci, demidulci sau dulci din portofoliu. Din totalitatea soiurilor existente în plantațiile noastre, le amintim pe cele mai reprezentative, astfel: Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Merlot, Traminer, Busuioaca de Bohotin, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Tămâioasa Româneasca, Feteasca Alba, Fetească Regală si Galbena de Odobești.

  Portofoliul Beciul Domnesc cuprinde produse din categoriile vin, vinars, băuturi spirtoase și oţet. Printre brandurile de vin din portofoliul companiei se numără Mirabilis Machina, Vinoteca, Comoara Pivniţei, Oenoteca, Egregio, Sempre Rose, Rosé Vérité, Beciul Domnesc Grand Reserve, Beciul Domnesc, Sigillum Moldaviae și altele, iar portofoliul de vinarsuri este format din brandurile Mioriţa și Jad.

  Calitatea produselor noastre a fost recunoscuta de catre specialistii din intreaga lume, astfel vinurile și vinarsurile noastre au caștigat numeroase medalii la competițiile naționale și internaționale la care au participat.

  Cerinte

  Nivel de studii: liceal - tehnic
  Experienta minim 2 ani pe o pozitie similara.
  Bune abilitati de comunicare si lucru in echipa
  Orientare catre rezultate

  Permis de conducere categoriile B,C,E
  Card Tahograf

  Responsabilitati

  Obiectivul postului: Incarcarea, transportul si distributia produselor in conditii de maxima siguranta si integritate catre clientii companiei.

  Desfasoara intreaga activitate in conformitate cu principiile stabilite de firma in domeniul calitatii: respectarea graficului de livrare, fara reclamatii in livrare, fara pagube materiale si accidente;
  Transporta marfa in baza documentelor insotitoare (factura fiscala, aviz de insotire a marfii, proces verbal de predare si primire);
  Verifica corespondenta dintre numarul de colete, tipul coletului (cutii, baxuri, sticle), numerele facturilor (avizelor de insotire, etc.) existente cu cele trecute pe borderoul de livrari sau procesele verbale de predare-primire si aduce imediat la cunostinta sefului ierarhic despre orice neregula privind pregatirea acestora;
  Asista la incarcarea/descarcarea marfii in/din mijlocul de transport aflat in dotare;
  Respecta prevederile legale privind perioadele de conducere, pauzele si perioadele de odihna ale conducatorilor auto si utilizarea aparatelor de inregistrare a activitatii acestora.