Cum arata profilul de Linkedin ideal si sfaturi despre acesta (Ultimele locuri libere)

Companie: Societe Generale Global Solution Centre
Domeniu:
  • Contabilitate Finante
  • Educatie - Training
  • Management Trainee
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Ilfov
  • Ploiesti
  • Actualizat la: 03.04.2023
    Remote work: On-site


     31 martie | 13:30 | 45 de minute | Sala A

    Profilul de LinkedIn este un instrument foarte util in viata profesionala, atat pentru cei aflati la inceputul carierei, cat si pentru cei cu experienta. In cadrul acestui workshop vom discuta despre importanta unui profil de LinkedIn actualizat si complet, ce informatii trebuie sa contina acesta, dar si despre bune practici pentru un profil care sa ne ajute sa ne atingem aspiratiile in cariera.



     Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC), una dintre cele mai mari organizatii financiare din Europa, administreaza centrul de solutii de afaceri Societe Generale. In peste 35 de tari sunt oferite servicii profesionale de top intr-o varietate de domenii, cum ar fi: finante si contabilitate, resurse umane, tehnologia informatiei, servicii pentru clienti, conformitate si consultanta de afaceri.


     Accesul in cadrul workshopului este GRATUIT, dar locurile sunt LIMITATE.


    Speakers:

    Daniel Ivan - Delivery Manager, HRCO Societe Generale Global Solution Centre


    Daniel s-a alaturat echipei Societe Generale Global Solution Centre in 2018, cu o experienta de peste 15 ani in domenii diverse (IT, Inginerie de productie electrica si electronica si domeniul bancar) si un master in calitatea si fiabilitatea produselor de la Facultatea de Inginerie Electronica si Telecomunicatii din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti. In prezent Daniel conduce doua echipe din divizia de HR a SG GSC, ce ofera servicii de suport pentru aplicatiile HR, respectiv servicii de gestionare de date pentru intreaga companie Societe Generale.



    Radu Alexandru Ioan - Team Leader, HRCO Societe Generale Global Solution Centre

    Radu s-a alaturat Societe Generale Global Solution Centre in octombrie 2019 in calitate de teleconsilier in echipa de suport pentru aplicatii de Resurse Umane, acesta fiind primul lui rol dupa absolvirea Facultatii de Drept. Responsabilitatea si implicarea de care a dat dovada l-au ajutat sa evolueze in cariera, preluand cele mai solicitante procese din portofoliul de activitati si coordonand relatia cu partenerii de afaceri. Radu detine un master UNESCO in Management Intercultural de la Universitatea din Bucuresti și, incepand cu anul 2022, a devenit Team Leader pentru echipa în care a venit initial in SG GSC.





    📍 Unde are loc evenimentul?

    Sala Palatului, Strada Ion Campineanu 28, Bucuresti



    De ce sa participi la workshop:

     intalneste-te direct cu reprezentantii companiei
     fa cunostinta cu persoane la fel de pasionate ca si tine
     fa un pas in cariera ta, dezvolta-ti aptitudinile


    In cadrul workshopului, vei avea ocazia sa fii inscris automat la un giveaway pentru o bratara fitness Huawei Band 7🎁 alaturi de o diploma de participare. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi chestionarul de feedback la finalul workshopului.


     

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Hybrid

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (215)