Value Engineering

Angajator: Vitesco Technologies
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 27.03.2023
  Job remote: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Vitesco Technologies dezvoltă tehnologii inovatoare, eficiente, pentru toate tipurile de vehicule, cu focus pe cele hibride și electrice. Portofoliul nostru include soluții de electrificare de 48 de volți, acționări electrice și echipamente electronice pentru vehicule hibride și electrice. De asemenea, gama de produse conține unități electronice de control, senzori și actuatori, precum și soluții pentru post-tratament de evacuare.

  Soluțiile noastre mențin fluxul durabil și eficient de resurse umane, bunuri și servicii. Ne desfășurăm activitatea având la bază un angajament clar: reducerea emisiilor de CO2. Prin soluțiile noastre modelăm viitorul mobilității curate și totodată ne îndeplinim responsabilitatea socială față de societate, demonstrăm că suntem un partener de încredere pentru clienți și o alegere înțeleaptă pentru investitori.

  Produsele și serviciile se schimbă și noi modele de afaceri apar la fiecare 24 de ore, peste tot în lume. Noi suntem atenți la aceste evoluții pentru a determina și conduce simultan schimbarea și a inova ziua de mâine. Împărtășim pasiunea noastră pentru tehnologie și mobilitate cu colegii noștri din întreaga lume. Ne încurajăm angajații să își creeze noi perspective, să cunoască alte domenii funcționale și alte culturi. Vitesco Technologies îi susține pe parcursul călătoriei cu programe de dezvoltare. Așa profităm de oportunitățile care ne apar în cale – folosindu-ne de cunoștințele noastre pentru a dezvolta mobilitatea durabilă a viitorului.

  Cerinte

  Capability to negotiate and to operate in different cultures.
  Academic degree in Engineering, Business Administration or similar.
  Fluent English language skills in written and spoken form, German is a plus.
  Basic project management skills.
  2-3 years of experience in cost analysis of products or 5 years of experience in production planning.
  Experience with tooling in Automotive industry.
  Open mindset, entrepreneurial thinking.
  Professional and results-oriented working approach.
  Interdisciplinary thinking in engineering as well as in costs.
  Team spirit.

  Responsabilitati

  Contribute to the worldwide Cost reduction Measures / Projects together with suppliers and in house Engineering for Business Unit Electrification Technology.
  Contribute to reach the margin target of the customer projects concerned.
  Analyze engineered components for probable costs of realization at potential suppliers. Consider volume, quality, price development and strategic influences.
  Get cost model of the parts in investigation by choosing best fitting technologies and processes based on the existing documentation cost data bases and own requests for machines.
  Confront the supplier up to top management with the costs calculated as a base for price negotiations and to discuss cost reduction potentials at the supplier or at the inhouse design.
  Discuss and get an agreement on status or actions with the engineering departments.
  Drive improvement programs at suppliers which lead to process changes and cost reduction at the supplier.
  Control and report the potential found.
  Maintain the cost data base.