Facility Management Technician

Angajator: Vitesco Technologies
Domeniu:
 • Management - Consultanta
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 26.03.2023
  Job remote: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Vitesco Technologies dezvoltă tehnologii inovatoare, eficiente, pentru toate tipurile de vehicule, cu focus pe cele hibride și electrice. Portofoliul nostru include soluții de electrificare de 48 de volți, acționări electrice și echipamente electronice pentru vehicule hibride și electrice. De asemenea, gama de produse conține unități electronice de control, senzori și actuatori, precum și soluții pentru post-tratament de evacuare.

  Soluțiile noastre mențin fluxul durabil și eficient de resurse umane, bunuri și servicii. Ne desfășurăm activitatea având la bază un angajament clar: reducerea emisiilor de CO2. Prin soluțiile noastre modelăm viitorul mobilității curate și totodată ne îndeplinim responsabilitatea socială față de societate, demonstrăm că suntem un partener de încredere pentru clienți și o alegere înțeleaptă pentru investitori.

  Produsele și serviciile se schimbă și noi modele de afaceri apar la fiecare 24 de ore, peste tot în lume. Noi suntem atenți la aceste evoluții pentru a determina și conduce simultan schimbarea și a inova ziua de mâine. Împărtășim pasiunea noastră pentru tehnologie și mobilitate cu colegii noștri din întreaga lume. Ne încurajăm angajații să își creeze noi perspective, să cunoască alte domenii funcționale și alte culturi. Vitesco Technologies îi susține pe parcursul călătoriei cu programe de dezvoltare. Așa profităm de oportunitățile care ne apar în cale – folosindu-ne de cunoștințele noastre pentru a dezvolta mobilitatea durabilă a viitorului.

  Cerinte

  Tehnic: Școală profesională, Școală tehnică
  Abilități generale de intreținere a clădirilor și a infrastructurii: HVAC, electrice, sanitare, de prevenire a incendiilor
  Bune abilități de comunicare, persoana structurată, cu reacție rapidă și responsabilă
  Constituie un plus: Autorizație electrician, ISCIR, stivuitorist, sisteme de protecție împotriva incendiilor și/sau gaze pentru proiectare/instalare/montaj, competențe MS Office
  Carnet de conducere: tip B

  Responsabilitati

  Planificarea și efectuarea întreținerii preventive pentru a asigura buna funcționare a infrastructurii clădirilor;
  Efectuează lucrări de depanare, inspecție și reparație, atunci când este cazul;
  Instruirea și supravegherea activității de întreținere efectuate de parteneri/contractori externi;
  Menține legătura cu departamentele interne și furnizorii de servicii;
  Controlul echipamentelor, sculelor si utilajelor de întreținere;
  Urmărește costurile de întreținere și propune acțiuni și măsuri de îmbunătățire pentru activitatea de întreținere