Internship Mechanical Design Engineering

Angajator: Vitesco Technologies
Domeniu:
 • Inginerie
 • Internship
 • Tip job: part-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 28.03.2023
  Job remote: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Vitesco Technologies dezvoltă tehnologii inovatoare, eficiente, pentru toate tipurile de vehicule, cu focus pe cele hibride și electrice. Portofoliul nostru include soluții de electrificare de 48 de volți, acționări electrice și echipamente electronice pentru vehicule hibride și electrice. De asemenea, gama de produse conține unități electronice de control, senzori și actuatori, precum și soluții pentru post-tratament de evacuare.

  Soluțiile noastre mențin fluxul durabil și eficient de resurse umane, bunuri și servicii. Ne desfășurăm activitatea având la bază un angajament clar: reducerea emisiilor de CO2. Prin soluțiile noastre modelăm viitorul mobilității curate și totodată ne îndeplinim responsabilitatea socială față de societate, demonstrăm că suntem un partener de încredere pentru clienți și o alegere înțeleaptă pentru investitori.

  Produsele și serviciile se schimbă și noi modele de afaceri apar la fiecare 24 de ore, peste tot în lume. Noi suntem atenți la aceste evoluții pentru a determina și conduce simultan schimbarea și a inova ziua de mâine. Împărtășim pasiunea noastră pentru tehnologie și mobilitate cu colegii noștri din întreaga lume. Ne încurajăm angajații să își creeze noi perspective, să cunoască alte domenii funcționale și alte culturi. Vitesco Technologies îi susține pe parcursul călătoriei cu programe de dezvoltare. Așa profităm de oportunitățile care ne apar în cale – folosindu-ne de cunoștințele noastre pentru a dezvolta mobilitatea durabilă a viitorului.

  Cerinte

  Student in: Mechanical Engineering;

  Basic/Medium English language skills;

  Microsoft office tools knowledge (Word / Excel / PowerPoint);

  CAD tools (Creo4) would be a plus;

  Proactivity, Initiative & Organization skills

  Responsabilitati

  You, as a Student and Internship within our Team, will learn to:

  Understand how to design parts, CAD modeling, tolerance calculation, drawing and product structure (Mechanical BOM), creation of the specified products according to defined guidelines;
  Contribute to design validation through various techniques (e.g. mathematical formulas, analytical calculation, DFMEA);
  Document the work appropriately;
  Contribute to handling and processing of all related data of low to medium complexity projects according to the company procedures and using the appropriate tools and methods;
  Manipulate different equipment from Mechanical Laboratory;
  Evaluate the impact in parts design based on applied technology;
  Understand the basics of Manufacturing processes