Senior Software Engineer

Angajator: Vitesco Technologies
Domeniu:
 • Inginerie
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 22.03.2023
  Job remote: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Vitesco Technologies dezvoltă tehnologii inovatoare, eficiente, pentru toate tipurile de vehicule, cu focus pe cele hibride și electrice. Portofoliul nostru include soluții de electrificare de 48 de volți, acționări electrice și echipamente electronice pentru vehicule hibride și electrice. De asemenea, gama de produse conține unități electronice de control, senzori și actuatori, precum și soluții pentru post-tratament de evacuare.

  Soluțiile noastre mențin fluxul durabil și eficient de resurse umane, bunuri și servicii. Ne desfășurăm activitatea având la bază un angajament clar: reducerea emisiilor de CO2. Prin soluțiile noastre modelăm viitorul mobilității curate și totodată ne îndeplinim responsabilitatea socială față de societate, demonstrăm că suntem un partener de încredere pentru clienți și o alegere înțeleaptă pentru investitori.

  Produsele și serviciile se schimbă și noi modele de afaceri apar la fiecare 24 de ore, peste tot în lume. Noi suntem atenți la aceste evoluții pentru a determina și conduce simultan schimbarea și a inova ziua de mâine. Împărtășim pasiunea noastră pentru tehnologie și mobilitate cu colegii noștri din întreaga lume. Ne încurajăm angajații să își creeze noi perspective, să cunoască alte domenii funcționale și alte culturi. Vitesco Technologies îi susține pe parcursul călătoriei cu programe de dezvoltare. Așa profităm de oportunitățile care ne apar în cale – folosindu-ne de cunoștințele noastre pentru a dezvolta mobilitatea durabilă a viitorului.

  Cerinte

  University degree in a relevant field (Computer Science, Electronics and Telecommunication, Informatics, Electrical Engineering);
  Knowledge of software development for embedded systems;
  Experience with AUTOSAR concepts, architecture, specifications, as well as configuration tools;
  Knowledge of microcontrollers;
  Ability to troubleshoot issues to resolution. Strong problem solving and root cause analysis skills;
  Good programming skills in ANSI C;


  As a plus:

  Knowledge of electronics;
  Ability of using lab tools such as debuggers, oscilloscopes, etc.;
  Specific tools: MKS, Git, Jira.

  Responsabilitati

  Develop and integrate generic BSW components (AUTOSAR components, MCAL, Memory Services, System Services, Calibration and Prototyping (XCP/ETK), Data-Logging services);
  Work with Classic and Adaptative AUTOSAR BSW architecture;
  Implemented features related to latest requirements for electrification, safety, security, virtualization and IC engine functionalities.
  Follow high quality standard which are required for generic solutions used on cross-divisional level (ASPICE , MISRA 2012)
  Analyze customer requirements;
  Be part of a multicultural experienced team.