Esecul - Ingredientul secret al succesului (Ultimele locuri libere)

Companie: TELUS International
Domeniu:
 • Educatie - Training
 • Management Trainee
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Ploiesti
 • Actualizat la: 27.03.2023
  Job remote: On-site
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin, Facebook sau Google pentru a rezolva si mai rapid.

   

  1 aprilie | 11:30 | 45 de minute | Sala A
   

  Thomas Edison a spus: „Nu am eșuat. Am descoperit 10.000 de modalități care nu funcționează.” Frica de eșec este adesea mai rea decât eșecul în sine. Ne împiedică să încercăm și să învățăm din greșelile noastre. De aceea trebuie să ne schimbăm perspectiva și să vedem că eșecul poate fi, de fapt, cheia succesului.

  Participați și voi la workshopul susținut de Florin Hulea (Talent Acquisition Manager, TELUS International) și aflați cum să acceptați mai ușor eșecul și cum să-l transformați în catalizatorul care vă va ajuta să construiți o carieră de succes.


   Accesul in cadrul workshopului este GRATUIT, dar locurile sunt LIMITATE.   TELUS International proiecteaza, construieste si furnizeaza solutii digitale de ultima generatie pentru a imbunatati experienta clientilor (CX) pentru marcile globale. TELUS International a fost desemnat pe lista Forbes a Best Employers for Diversity in 2022.
   

  Speaker:

   

  Florin Hulea -Talent Acquisition Manager, TELUS International 

  Cu un background solid in comunicare si PR, Florin face parte din echipa TELUS International de peste 6 ani, având o contribuție semnificativă la realizările de recrutare ale companiei.

  Fost ofițer de poliție, Florin și-a început cariera în domeniul militar, unde a petrecut mai mult de 10 ani în diferite roluri, cum ar fi de comandant sau purtător de cuvânt. Cu toate acestea, în 2016, a ales să urmeze calea recrutării, iar acum conduce cu succes una dintre echipele de recrutare de la TELUS International.

  Florin are o experiență semnificativă atât în sectorul privat, cât și în cel public, oferindu-i perspective valoroase despre mediul de lucru, cultura și valorile pe care trebuie să le urmeze pe drumul în carieră. Pasionat să vadă cum oamenii ating succesul, Florin se face disponibil de fiecare dată când are șansa de a vorbi cu oameni care caută o scânteie în cariera lor.


  📍 Unde are loc evenimentul?

  Sala Palatului, Strada Ion Campineanu 28, Bucuresti


  De ce sa participi la workshop:

   intalneste-te direct cu reprezentantii companiei
   fa cunostinta cu persoane la fel de pasionate ca si tine
   fa un pas in cariera ta, dezvolta-ti aptitudinile


  In cadrul workshopului, vei avea ocazia sa fii inscris automat la un giveaway pentru o bratara fitness Huawei Band 7🎁 alaturi de o diploma de participare. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi chestionarul de feedback la finalul workshopului.

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.